top of page
  • Team BKNews

Go Woori от Rainbow ще сключи брак


На 4 август компанията ѝ Image 9 Comms съобщи, че тя ще сключи брак с приятеля си, който не е знаменитост, през октомври:

Go Woori ще сключи брак с приятеля си “A” на 3 октомври. Както по-рано разкрихме, женихът е с пет години по-възрастен от нея и в момента управлява частен бизнес.
Двамата, които са се срещнали за първи път преди година чрез общ познат, потвърдиха привързаността си и силното доверие един в друг, като започнаха сериозна връзка. През това време, през което са се срещали, са се уверили, че ще разчитат един на друг и ще бъдат партньори до края на живота си.
Двамата наскоро поздравиха взаимно родителите си и сериозно и подробно са обсъдили бъдещето си. Скоро след това семействата са се срещнали и двойката е решила да се ожени с техните благословия и подкрепа.
Сватбата ще се състои някъде в Seocho. Ще бъде малка церемония в тесен кръг с около 50 семейства и приятели. Молим за щедрото разбиране на журналистите и представителите на медиите.
Двойката внимателно се подготвя за свързаните със сватбата неща, включително медения си месец и новия си дом. Ще съобщим всякаква нова информация, веднага щом е потвърдена.
Дори след сватбата си на 3 октомври, Go Woori ще продължи да участва в проекти като драми и филми. Драмата на HBO Max “Mentalist”, която вече е заснета, ще бъде пусната по някое време тази година. В момента появите ѝ в нови драми и филми вече са потвърдени и тя официално е започнала да се подготвя за снимки. Ще ви поздрави чрез нови проекти скоро.
Image 9 Comms планира активно да подкрепя бъдещето на актьорската игра на Ga Woori и дейностите по бъдещите ѝ излъчвания и поздравява и благославя двойката, започваща нова глава в живота си. Най-накрая искрено благодарим на всички за интереса им и подкрепата ви за нея.

Източник: Soompi

bottom of page