top of page
  • prjctreverse

Akira Kiwahara спира дейностите си; членовете на RADWIMS с изявление


RADWIMPS обявиха, че китаристът Akira Kiwahara ще се оттегли от дейностите. Това се случва, след като седмично списание съобщи, че Kiwahara е имал афера с жена, която е в двайсетте си години. Според официалния уебсайт на бандата, Kiwahara е признал, че съобщеното е предимно вярно и отразява действията му. След обсъждане е било решено засега той да се оттегли.


Akira Kiwahara
Akira Kiwahara

Докато той си почива, Noda Yojiro и Takeda Yusuke ще продължат дейността на RADWIMPS и го потвърдиха в изявление, в което допълват, че са се почувствали много предадени от новините, защото Akira е казал на съпругата си, че ще спре да се вижда с жената, с която ѝ изневерява. Когато бандата разговаряла с него относно това дали аферата продължава, Akira ги уверил, че няма такова нещо.


След като новините се появили, Akira се извинявал многократно, облян в сълзи, но това само ги накарало да се почувстват неловко заради дългото време, през което ги заблуждавал. Yojiro и Yusuke казали, че вместо да се извинява, трябва да се зарече да не прави живота на жена си и детето си нещастен.

Бандата помоли феновете си да им простят, като се извиниха за суматохата, която този скандал предизвика.


Изявлението гласи още:

В настоящата ситуация не можем да си представим как ще правим музика заедно с Kiwahara от сега нататък. Ще отделим време, за да стигнем до заключение след многократни дискусии с членовете и персонала. Освен това съпругата и детето на Kuwahara, които ще понесат големи щети поради действията на Kiwahara, винаги ще бъдат ни бъдат семейство и имаме намерение да останем свързани с тях до края на живота си. Моля, извинете бръщолевенето, но това са искрените ни чувства сега.

Източници: Arama Japan, Tokyo Hive


Comments


bottom of page