top of page
  • Team BKNews

Ютубърката Pyo Ye Rim е починала


Внимание! Съдържанието на статията може да е чувствително за някои хора.


Според полицейското управление и пожарната в Пусан, на 10 октомври е подаден сигнал за жена, паднала в резервоара Seongjigok в 00:57 вечерта, корейско време. Спешна помощ незабавно пристигнала на мястото, а жената била откарана в болницата в 4:20 ч. Съобщава се обаче, че е починала от сърдечен арест.


По-късно стана ясно, че жената е ютубърката Pyo Ye Rim, позната и като управител на салон за красота в район Yeonje, Пусан. По-рано Pyo Ye Rim е разкрила, че е била тормозена в началното, средното училище и гимназията от 4 съученички. След 12 години тормоз тя събрала кураж да разкаже, след като гледала драмата "The Glory". Миналия април е подала национална петиция с искане за премахване на разпоредбите, които облагодетелстват извършителите на насилие в училище, като например давността на насилието в училище и законите относно клеветата.


Във видео, публикувано в канала ѝ, Pyo Ye Rim казва:

"Аз съм сред хората, страдали от училищно насилие в началното, средното училище и гимназията в период от 12 години. Един YouTube канал ме е нарочил и страдам от много лични нападки от анонимни хора. Още повече, те твърдят, че твърденията ми за училищно насилие са фалшиви. Вече не съм достатъчно уверена, за да изтърпя и преодолея тази болка. Не ми остана нищо, за да продължа в живота. Моля ви, не се отказвайте от случая ми."

Източник: All kpop

bottom of page