top of page
  • Team BKNews

Pyo Ye Jin и Lee Jun Young с главни роли в драма от сценариста на “Strong Woman Do Bong Soon”

Актуализирано: 28.10.2023 г.


“I Openly Dream of Becoming Cinderella” е романтична комедия, в която става въпрос за жена, мечтаеща да стане Пепеляшка заради трудния си живот, и рицар в блестящи доспехи, невярващ в любовта.


Lee Jun Young взима ролята на Moon Cha Min - арогантен богаташ и директор на социален клуб, който има всичко освен обноски. Той дълбоко презира хора, които имат мечта да станат Пепеляшка. Животът му обаче тръгва в различна посока, когато се забърква с новата служителка Shin Jae Rim (Pyo Ye Jin).


Pyo Ye Jin ще изиграе Shin Jae Rim - жена, която започва да работи като мениджър на социален клуб с надеждата да срещне богаташ. През това време тя постепенно се научава да разчита по-малко на другите и активно да преследва истинската любов. Така тя се превръща в модерна Пепеляшка, която поема контрола в живота си.


С този проект се заема сценаристката на “The Lady in Dignity”, “Strong Woman Do Bong Soon” и “Mine” Baek Mi Kyung.


Продуцентският екип сподели:

Искахме да представим стопляща сърцето драма, в която хората, уморени от реалността, в която е трудно да постигнеш успех само чрез собствените си усилия, могат да се припознаят. В крайна сметка се надяваме да донесем на зрителите дълбок резонанс, емоция и трайно въздействие, като изобразяваме герои, които преодоляват комплекса на Пепеляшка и се обединяват, вместо да разчитат на другите.

Източник: Сумпи

Comments


bottom of page