top of page
  • bknsashka

PURPLE KISS за дебюта си, какво е да те наричат "по-малките сестри на MAMAMOO” и още

На 15 март PURPLE KISS проведе шоукейс към дебютния си албум “Into Violet”.


Park Jieun каза:

Мисля, че успяхме да дебютираме заради всички хора, които ни подкрепяха, и съм благодарна. Това е моментът, за който мечтаех, но сега, когато стоя на сцената, съзнанието ми се опразни и го усещам по-скоро като сън.

Na Goeun добави:

Облекчение е да можем да покажем изпълнението, което подготвяме от дълго време. Тъй като това е дебют, който чакахме дълго, няма как да не съм развълнувана.

PURPLE KISS са наречени „по-малките сестри на MAMAMOO“, тъй като са първата момичешка група, която дебютира под RBW Entertainment след MAMAMOO.


Dosie каза:

Би било лъжа да се каже, че не сме усетили натиска, но това ни мотивира да работим по-усърдно, за да се подготвим. Изглежда, че много хора имат големи очаквания към нас заради старши групата, така че работим усилено, за да ги оправдаем.

Значението на „PURPLE KISS“ е, че членовете внасят свои собствени цветове, за да създадат хармонична цялост, точно както лилавото е хармонична комбинация от множество цветове. Chaein каза:

Мисля, че балансът е това, което ни отличава. Имаме добър баланс по отношение на вокалите и танците, така че можем да увеличим максимално тези елементи в нашето изпълнение. Искам да бъдем група, която може да покаже всичко.

Дебютната им песен „Ponzona“ на испански означава „отрова“. Ireh каза:

Мисля, че припевът е ключовата точка на песента. Оставя силно впечатление, така че хората ще си спомнят дори след като са я чули само веднъж.

Dosie добави:

Присъства жест с ръка, който наподобява на целувка в споменатата от Ireh част. Надявам се хората да обърнат внимание на това.

Na Goeun, Yuki и Swan участваха в написването и продуцирането на „Ponzona“.


Swan каза:

Първоначално песента е създадена да оцени работата на трейнитата. Исках да покажа уникалните цветове на PURPLE KISS чрез песента. Радвам се, че песента премина успешно и дори беше избрана за дебютното ни парче. Ще продължа да уча, за да мога да създавам хубава музика.

Na Goeun каза:

Невероятно е да правиш музика под името PURPLE KISS, но още по-изумително е името ти да бъде включено в кредитите на песни.

Yuki, която е японка, добави:

Все още има ограничения в начина, по който мога да се изразя на корейски, така че ще уча по-усърдно езика, за да създавам още по-добри рап текстове.

Групата приключи, като сподели, че целта им за 2021 г. е да спечелят "Rookie" награда.
Източник: Soompi

Comments


bottom of page