top of page
  • Sakura

Продуцентският екип на “Unexpected Business 3” с извинение за санитарните условия


“Unexpected Business” е предаване, в което актьорите Jo In Sung и Cha Tae Hyun управляват малък супермаркет в тих провинциален град. Третият сезон на шоуто проследява как актьорите управляват магазин в Калифорния.


Наскоро шоуто беше разкритикувано от зрителите, когато бяха излъчени сцени, в които съставът готви храна като кимпаб без маски.


На 10 ноември “Unexpected Business” пусна следното изявление:

Продуцентският екип попадна на различни мнения, изпратени от зрителите след миналото излъчване.
Тъй като в “Unexpected Business 3” управляваме ресторант и място за кимбап заедно, трябваше да обърнем внимание на хигиената, но имахме недостатъци като този, че не носехме маски, което притесни зрителите. Дълбоко се извиняваме и искаме да ви информираме, че това изцяло е грешка на продуцентския екип.
Цялото съдържание за този сезон на шоуто ни е снимано в САЩ и положихме усилия внимателно да се съобразим със сложните хигиенни правила и свързаните закони. В процеса обаче вярваме, че сме пропуснали основата. Още повече, заради естеството на епизодите, в които накратко трябва да обобщим събитията, не можахме да покажем както трябва усилията на актьорите относно санитарните условия, за което съжаляваме.
В момента шоуто се монтира, след като всичките снимки са приключили. Въпреки че критиките не можаха да бъдат отразени на снимачната площадка, ще работим усилено, за да отговорим на мненията на зрителите в монтажа и продукцията колкото се може повече занапред. Още веднъж искрено се извиняваме за недостатъците си и ще положим повече усилия в продукцията.

Източник: Сумпи

bottom of page