top of page
  • Team BKNews

PLEDIS с извинение относно тийзъра за завръщането на SEVENTEEN

Актуализирано: 28.10.2023 г.


Докато SEVENTEEN се подготвят за завръщането си с новия си мини албум “SEVENTEENTH HEAVEN”, групата пуска тийзър видеа, които включват различни градове по света. Тийзърът на всеки град показва усмихнати цветя, висящи над известна забележителност. В Париж са показани над река Сена, а в Ню Йорк - над Таймс Скеуер.

Тийзърът за Пекин включваше по подобен начин цветята над Великата китайска стена, но някои китайски фенове се оплакаха, че използването ѝ е неуважително. Това накара PLEDIS Entertainment да изтрият тийзъра скоро след пускането му. Ето изявлението на компанията:

Правим изявление относно тийзър видеото за Пекин по случай 11-ия мини албум на SEVENTEEN “SEVENTEENTH HEAVEN”.
На 23 септември в 2:14 ч., китайско време, пуснахме версия на тийзъра в Пекин като част от промоционалното ни съдържание за 11-ия мини албум на SEVENTEEN “SEVENTEENTH HEAVEN”.
Пекинската версия показва маргаритки над Великата китайска стена, културно наследство, което представлява Китай, но след като видеото беше пуснато, получихме критики от феновете, че ни липсва разбиране и респект към Великата китайска стена.
Следователно незабавно изтрихме видеото с китайската версия. Извиняваме се, че сме причинили неудобство на феновете, и ще бъдем по-внимателни в бъдеще.
Ще положим усилия да създаваме съдържание, на което феновете от много различни страни, региони и култури да се насладят заедно.

Източник: Сумпи


Comments


bottom of page