top of page
  • Sakura

Как да отбележим Международния ден на розовата фланелка? - стилни идеиЗнаете ли историята на Деня на розовата тениска? Ако не, ние ще Ви я разкажем. Всичко започва през 2007 година, когато едно момче от Канада било подигравано, защото дошло на училище с розово поло. Тогава Дейвид Шепърд и Травис Прайс (негови съученици) се противопоставили на това, като купили розови тениски и ги раздали на всички, които поискали да се включат, а те били много. Оттогава започва традицията всяка последна сряда от месец февруари, да се носи розова тениска, но ние смятаме, че всяко розово нещо в гардероба ви може да послужи за целта.


Обикновено учители и ученици се включват в отбелязването, но тормозът е нещо, което не бива да се подценява като проблем. Затова спокойно може всички да станем съпричастни и да покажем, че сме срещу него. Подготвили сме ви и стилни примери от любимите ни корейски драми, след които розовият цвят ще стане част от ежедневното ви облекло. В случай, че държите да спазите точния дрескод, Ви препоръчваме да се облечете в тениска с интересен принт като тази с динозавъра на Jung Gal-hee от “The Secret Life of My Secretary”. Друг вариант е oversize тениската на Kim Jung-eun от “Welcome to Waikiki 2” , която е съчетала с удобен анцуг, а ако реши да излезе, просто го заменя с дънки и е готова!

Имаме решение и за хората, които смятат днес да присъстват на по-официални събития или просто са на работа. Lee Yeon-Seo e заложила на костюм в нежнорозово, изглеждайки елегантно и практично за нула време, като горната част е с копчета и джобове. Подобно нещо носи и Jung Gal-hee с една малка разлика - вместо долната част от костюма, е оставила само блузата и бързо е превърнала строго официален тоалет в ежедневен.Също така добре знаем, че Park Min-young е кралица на офис стила във всичките си драми, а в “What's Wrong With Secretary Kim” е с пола в пепеляво розово (нещо по-различно, ако не сте фенове на светлорозовото) и феерична риза.И като заговорихме за ризи, Jung Gal-hee отново попада в статията ни с романтичната си риза с елементи, които определено привличат вниманието. А пастелнорозовата блуза и бялата пола, правят визията на Yoo In-na от "Touch Your Heart" много женствена.
Обожаваме и другия официален избор на Yoo In-na - рокля на точки, която изглежда сякаш е надраскана с маркер, необичаен елемент, за който даваме бонус точки. Още е доста хладно за такива рокли, но все пак Ви показваме тези, защото много ни харесаха.


Роклята тип тениска на Cha Yoo-ri от “Welcome to Waikiki 2” е небрежна и страхотна за носене, докато сте на почивка например, а роклята на Kim Ha-neul от "The Wind Blows" с дантелен елемент, ѝ придава младежки и свеж вид.


Подходящ пък за всеки повод, е розовият топ със сърцевидно деколте на Lee Da-hee от "Search: WWW".За мъжете предложението ни е да пробват костюм в бледорозово като на Kim Dan от "Angel's Last Mission: Love" или палто като на Heo Joon-Jae от "The Legend of The Blue Sea".


Comments


bottom of page