top of page
  • Team BKNews

Участник във "Physical: 100" обвинен в насилие по време на връзка


Участник в хитовото риалити шоу "Physical: 100" е обвинен в нападение над приятелката си, според Сеулското полицейско управление в Gangnam.


Полицията казва, че е получила сигнал от жена около 10:50 ч., четвъртък, в който тя казва, че е набита от участника, чиято самоличност не е разкрита, но е призован за разпит. В момента е разследван по обвинения в нападение и побой.


След новината Netflix отмени предстоящата пресконференция, която по график трябваше да се проведе другата седмица:

Netflix и продуцентският екип все още осмислят ситуацията, след като видяха новината, че един от участниците във "Physical: 100" е замесен в неправомерен инцидент. Преди да обсъдим глобалния успех на шоуто сред други неща с медиите чрез пресконференция усетихме, че е най-добре да погледнем подробностите за инцидента. Така че решихме да отменим събитието.

Това не е първият път, в който състезател в шоуто се изправя пред криминални обвинения. Една от участничките беше обвинена в тормоз над съученик от средното училище, след като онлайн потребител твърдеше, че насила е взимала пари и я е нападала. Друг участник, танцьор, беше обвинен в заплахи към приятелката си през миналия ноември.


Източник: Korea TimesComments


bottom of page