top of page
  • nyappey

Perfume издават нов сингъл и албумНа 9 март Perfume пуснаха новия си сингъл „Flow“. Песента служи като тематична песен за драмата на TBS „Fight Song“. Това е първият път от 11 години насам, когато песен на Parfume е избрана за песен на драматична тема на TBS. Последната им използвана песен е „Spice“ за драмата „Sengyo Shufu Tantei ~Watashi wa Shadow“.


“Flow”, която е написана за “Fight Song”, е песен за сегашното време, една неуловима ера, в която има разстояние между хората, подобно на облаци в небето.Страната B на сингъла е песента „Mawaru Kagami“. Песента е чута за първи път на августовския концерт на Perfume „Perfume LIVE 2021 [polygon wave]“, който се проведе в Pia Arena MM в Йокохама. Тогава песента беше без име, но вече не е така.


“Flow” ще бъде издаден в три издания: CD+Blu-ray ограничено издание A, CD+DVD ограничено издание B и само CD редовно издание. Вторият диск от лимитираните издания ще включва изпълнението на „Mawaru Kagami“ от „Perfume LIVE 2021 [polygon wave]“ и кадри зад кулисите от януарския концерт „Perfume LIVE 2022 [polygon wave]“.Също така Perfume ще издадат новия си албум в началото на това лято. Това ще бъде първият им нов албум след „Future Pop“ от август 2018 г.


Източник: aramajapan

Kommentare


bottom of page