top of page
  • Team BKNews

Още знаменитости с послания към Moonbin


Ето какво написаха и другите знаменитости и близки хора на Moonbin:


Сестра му Moon Sua от Billlie:

Братко, аз съм, твоята единствена и ценна сестра Sua. И аз дойдох да посетя мемориала. Плаках толкова много, така че ще спра да плача сега. Вече ще се усмихвам повече. Ще правя това, което искам, и ще бъда щастлива. Така че се надявам и ти да бъдеш щастлив там. Моля те, грижи се за сестра си и гледай дали се справя добре. Ще живея добре и за теб. Не ме спирай. Но все пак, ако нещата станат трудни, ще дойда да ти се оплача, така че трябва да ме утешиш. Работил си усилено досега. Обичам те много и завинаги ще бъда твоята по-малка сестра.
Братът и сестрата Moon завинаги.

MJ от ASTRO

Моят малък брат Bin. Отбих се наистина късно, hyung съжалява. Чудя се колко самотно, колко трудно и болезнено сигурно ти е било. Ако съм бил по-близо до теб, съжалявам, че не можах да те защитя.

JinJin от ASTRO

Bin, твоят hyung JinJin е. Изглежда, че много хора са се отбили, от това, което видях, когато дойдох. Обеща нещо на hyung, нали? Да живееш, докато се усмихваш. Точно като това, което каза, и аз работя усилено, за да живея, докато се усмихва. Ще започна пак репетиции за мюзикъл и ще се уверя да се храня добре и вместо теб. Hyung ще се погрижи за татко, мама и Sua, така че не се притеснявай. Обичам те много, мой малък братко.

Sanha и Eunwoo от ASTRO

Hyung, добре ли си? Много ми липсваш. Имам чувството, че още мога да те видя, hyung. Ако ме беше видял така, знам, че щеше да ми се скараш, но сега моля те, разбери. Както каза, hyung, ще бъда щастлив, обещавам ти. Много те обичам, обичам те. - Sanha

Bin,
липсваш ми тази вечер, ти лошо момче. Дойдох със Sanha, докато бяхме на разходка. Защо ми липсват и съжалявам за всички неща, които сме правили заедно и съм взимал за даденост, дори най-малките неща?...
Надявам се да си хиляди пъти по-щастлив там, където си. Не се притеснявай за това, което си оставил, защото аз ще поема отговорност и ще се погрижа за тях. Справи се много добре. Обичам те и съжалявам, приятелю. - Eunwoo

Seungkwan от SEVENTEEN

Почакай малко. Ще направя така, че да имаш чувството, че цялата вселена е твоя. Обичам те, изпращам много, много любов. Когато се срещнем отново, най-добре пак да ме прегърнеш.

Woozi от SEVENTEEN


Моят Binnie. Много ми липсваш. Не се мина и седмица, откакто казахме, че трябва да намерим времето да танцуваме заедно, и ти каза, че за теб аз определено съм номер 1. Още мога да видя огромната усмивка на лицето ти, докато ми казваше това. Но този свят е гаден, нали? Ха...Дори не знам защо готино хлапе като теб искаше да бъде близко с някого като мен. Съжалявам, че бях толкова срамежлив hyung, който не можеше да изрази нещата доста добре. Ти беше наистина готин dongsaeng. Колко хубаво би било, ако ти бях казал същите добри неща, които ти ми каза? Засрамен съм от себе си, че не успях да изразя всичко това добре. Скъпи Bin, даде ми толкова много сила. Винаги толкова подкрепяше музиката и танците ми. Винаги очакваше с нетърпение работата ми и я обичаше. И въпреки че винаги се правех на готин, защото ме беше срам, нямаш представа колко щастлив ме накара да се чувствам. Хаха. Най-накрая ти казвам как съм се чувствал, хлапак такъв. T-T
Не мисля, че някога съм имал dongsaeng, който ме е харесвал колкото ти, и не мисля, че някога ще срещна в бъдеще. Точно затова си ми още по-ценен и любовта ми към теб продължава да расте. Но сега не знам какво да правя. Нали знаеш песента “What Kind of Future”, за която продължаваше да ме питаш и ме умоляваше да пусна, за да можеш да я слушаш, когато пожелаеш? Ще ти я дам на рождения ти ден. Ще се боря и с компанията, ако трябва, но ти обещавам, че ще я пусна на всяка цена. Довърших и целия bibimmyeon, който ми даде на рождения ми ден. Хаха. И ти трябваше да ми дадеш шанс да ти дам подарък за рождения ден, малък негодник! Съжалявам, че не мога да направя много за теб като hyung. Обичам те. Ценя те и съм благодарен за теб. В сърцето ми ти винаги ще си най-готиният dongsaeng, за когото съм благодарен, че имам. Нека бъдем щастливи сега, Bin. Обичам те.

Wonwoo от SEVENTEEN

Bin, hyung е~
Bin, който беше най-готиният и мил човек в света. Ти дотича към мен пръв, когато се сринах, но hyung много съжалява, че дори не знаеше, че се сриваш. Още мога да видя толкова ясно как винаги топло и любезно идваше да тренираш с мен и ме утешаваше, че сърцето толкова ме боли сега. Но заедно с другите членове на ASTRO, hyung ще продължи да живее усилено и с наслада, за да мога да ти донеса много истории за разказване. Когато този момент дойде, моля те, разкажи ми и твоите. Видя майка ми на погребението ѝ, нали? Майка ми ще те води добре! Остави всичките си тревоги в Муунленд и имай вълнуваща ваканция, и само бъди щастлив. Благодарен съм и те обичам, Bin.
Wonwoo Hyung

DK от SEVENTEEN

Към Binnie, който ми липсва.
Binnie, който ми липсва! Dokyeommie hyung е! Почиваш си добре, нали? Binnie липсва много на всички. Грижиш се за всички, нали? Ти си наистина някого, който заслужава да бъде обичан, и много добър човек хехе. Когато те виждах, винаги имаше тази сладка усмивка като: “хех, хехе” и караше всички около теб да се чувстват добре, затова винаги беше харесван...И двамата говорихме много за тревогите си в пеенето...Когато ставаше така, ти казваше: “Hyung, благодаря ти хехе. Нека другия път да пийнем по нещо!” Това ми липсва. Наистина исках да ти бъда от голяма помощ...Трябваше да прекарам повече време с теб, да говоря с теб...продължавам да си мисля такива неща. Съжалявам, Bin, че не успях да прегърна цялата болка и трудности, които таеше в сърцето си. Всички ще промотираме здрави, за да покрием и теб, и ще си те спомняме в сърцата си завинаги. Искрено се моля за щастието ти. Моля те, усмихвай се много и бъди щастлив в рая. Ако се срещнем следващия път, трябва да пеем заедно и нека се смеем много тогава без тревоги! Bin, обичам те. Работи усилено досега!
От Kyeommie Hyung.

Mingyu от SEVENTEEN

Здравей, Bin,
благодарение на теб, посещавам компанията ти. Най-големият ми спомен от теб е в този ден, в който говорихме до сутринта. Помниш ли? Казах на теб, който имаше толкова много тревоги, че няма идол, който да е добър във всичко като теб...Това е всичко, което казах. Ще работя по-усилено!!! Не бъди наранен повече и се смей повече. Съжалявам. Справи се добре, приятелю. Ако те видя отново, ще те изведа за рибен кекс и соджу! Ще подкрепям членовете ти отдалече и любимата ми песен “Waterfall”. Нека бъдем щастливи, приятелю.

*hyung - тази дума се използва за назоваване на истински по-голем брат, за член на семейството или приятел

*dongsaeng - използва се за назоваване на по-малък брат или близък приятел


Източник: Koreaboo
Comentários


bottom of page