top of page
  • Team BKNews

Съдът разпореди временна забрана върху дейностите в развлекателната индустрия на Park Yoochun


Съдът наложи ограничителна заповед за Park Yoochun, с която му забранява временно да извършва дейности в развлекателната индустрия.


На 10 ноември Централният окръжен съд в Сеул издаде разпореждане по искане на Yesperar за спиране на развлекателните дейности на Park Yoochun. Съдът заяви:

Докато не се произнесе окончателното решение по делото, Park Yoochun не може да прави албуми или видеа, да се появява в реклами, да се появява в излъчвания или да извършва развлекателни дейности за трета страна, различна от Yesperar.

Yesperar е агенция, на която са делегирани правата за мениджмънт на Park Yoochun от Re:Cielo с разрешението на звездата. Re:Cielo е компания, основана от мениджъра, работил с Park Yoochun от дълго време, и Park Yoochun е подписал с Re:Cielo през януари 2020 г. Re:Cielo твърди, че Park Yoochun е нарушил ексклузивният им договор, като подписал с японска компания, докато договорът им още бил валиден, а Park Yoochun заявява, че е прекратил ексклузивния си договор с компанията заради причини, включващи предполагаеми граждански и наказателни дела, свързани с изпълнителния директор на Re:Cielo.


Преди три месеца Park Yoochun заяви пред японска медия, че изпълнителният директор на Re:Cielo е присвоил средства и че той е прекратил договора си с Re:Cielo. Re:Cielo отрече твърденията му, обяснявайки, че изпълнителят е нарушил договорът им, подписвайки с друга компания, и Yesperar поиска съдебно разпореждане за прекратяването на дейностите на Park Yoochun.


След това Park Yoochun пусна изявление в официалния си японски фен сайт и заяви:

Преди няколко месеца научих непредполагаемо шокираща истина за изпълнителния директор на Re:Cielo и се опитах да изслушам обяснението за това, но не можах да се свържа с него и реших да започна гражданско и наказателно дело срещу изпълнителния директор.

В отговор изпълнителният директор на Re:Cielo каза пред The Korea Economic Daily:

Не мога да приема твърдението, че се е опитал да се свърже с мен, но не е могъл. Напротив, помолих един от неговите познати, който е като част от семейството му, да уреди среща между нас.

Източник: Soompi

Comentários


bottom of page