top of page
  • Sakura

Park So Dam споделя за натиска, който изпитва от актьорската си кариера


В епизод на “Camping Vibes” по JTBC Park So Dam разкри за напрежението, вследствие на актьорската й кариера.


“Camping Vibes” е ново предаване, в което Park Na Rae, Ahn Young Mi, Solar от MAMAMOO, Son Naeun от Apink и актрисата Park So Dam посещават места в Южна Корея, които приличат на известни туристически места в чужбина.

В скорошния епизод, след като членовете на предаването вечеряха и играха, те се събраха, за да поговорят за неща от живота. Park Na Rae сподели:

Срещнахме се едвам вчера, но се сближихме доста бързо.

Solar каза:

Не знаех, че ще се сближим толкова лесно. Ahn Young Mi е много по-нежна, отколкото очаквах. Тя изглежда толкова груба външно, с цялото псуване и всичко друго.

Ahn Young Mi сподели:

Исках да изглеждам груба и исках другите да ме виждат по този начин. Мразех да изглеждам слаба. Но тези дни имам чувството, че наистина трябва да покажа коя съм.
От Three Meals a Day и други неща си помислих, че Park So Dam е от типа хора, които подхождат уверено към другите, но се оказва, че тя има много притеснения.

Park So Dam:

Отначало бях човек, който получава положителна енергия от срещата с други хора. Като актриса, мога да правя това, което обичам. Бях толкова щастлива и благодарна, но един ден внезапно усетих голямо напрежение и отговорност. Когато играя, мога да се фокусирам върху героя и върху това, което трябва да правя, така че не мисля за това. Но в един момент започнах да се страхувам от мисълта, че другите хора ще съсредоточат вниманието си към мен. Имах усещането, че не мога да се държа като себе си и си помислих: "Трябва да бъда такава" или "Трябва да бъда друга".
Но си помислих, че в такова шоу мога да бъда себе си. Другите членове казаха, че трябва да се чувстваме комфортно помежду си, но още имам усещането, че не мога да сваля този товар от себе си...Искам да бъда себе си и да се наслаждавам, но все пак имам чувството, че не мога. Мразя да се виждам такава...Започнах да работя това, защото ми харесваше.

Song Seung Heon се опита да я утеши, а Park Na Rae добави:

Опитваш се прекалено усилено да успееш. Всичко е наред, ако понякога не си добра в нещо. Ако се справиш добре, добре, това е всичко. Да се справяме добре не е нещо, което трябва да правим в такова шоу.

コメント


bottom of page