top of page
  • bknmoni

Park So Dam диагностицирана с рак на щитовидната жлеза + възстановява се от операцията

Park So Dam се възстановява от операцията за премахване на рака на щитовидната жлеза.

На 13 декември компанията ѝ пусна изявление, където съобщава, че тя няма да се присъедини към промоции за предстоящия си филм "Special Delivery" с премиера на 12 януари, за да се съсредоточи върху своето възстановяване.


Актрисата Park So Dam беше диагностицирана с рак на щитовидната жлеза след обичайния преглед при лекар и последва препоръката му и се подложи на операция.
Тъй като дългоочакваната премиера на "Special Delivery" е скоро, тя е много разочарована, че няма да бъде заедно с феновете, които са чакали и са дали подкрепа на филма.
Въпреки че Park So Dam няма да може да участва в промоциите на “Special Delivery”, тя ще покаже подкрепата си на останалите актьори на премиерата.
Още веднъж изразяваме благодарност към актьорите и екипа, който също преодолява трудна ситуация заедно с всеки, който подкрепя "Special Delivery" и актрисата Park So Dam.
Тя ще се съсредоточи върху възстановяването си, за да бъде в добро здраве в бъдеще и нейната агенция Artist Company ще даде най-доброто от себе си, за да се оправи.
Благодарим Ви.

Източник: Soompi

Comentarios


bottom of page