top of page
  • Team BKNews

Park Shin Hye с благодарности за поздравите по случай брака ѝ + още снимки от сватбата


На 22 януари около 11:30 ч., корейско време, Park Shin Hye и Choi Tae Joon сключиха брак!


Частната сватба, водена от свещеник и посетена от семействата на двойката, както и от някои от техните приятели и колеги, се състоя в църква в Сеул.


Песни изпълниха Lee Hong Ki от FTISLAND, D.O от EXO и Lee Juck.


Lee Hong Ki си партнираше с Park Shin Hye в “You’re Beautiful”, както и с Choi Tae Joon, когато са били деца. Той изпълни ОСТ-а “I’m Saying” от драмата “Heirs”.


Lee Min Ho пък ги поздрави и в Инстаграм акаунта си, където показа изпратената от актрисата покана, в която не пише името му, а героя му от драмата - Kim Tan. В отговор Lee Min Ho написа: "Да те поздравя ли?" - закачка, свързана с култова реплика от сериала.


Crush и D.O изпяха ОСТ-а “Beautiful” от “Goblin”, а Lee Juck - хита си “I’m Fortunate”.

Zico, който е близък приятел на Choi Tae Joon от повече от 11 години, сподели писмо, което е написал за младоженците, на церемонията.


Други присъстващи звезди бяха професионалният бейзболист Hwang Jae Gyun, бившата гимнастичка Son Yeon Jae, актьорът Bae Jung Nam, телевизионното лице Oh Sang Jin и актьорите Lee Seo Jin, Namgoong Min, Ryu Jun Yeol и Seolhyun от AOA.


Много от гостите споделиха снимки от сватбата, поздравявайки приятелите си, дали си брачни обети един на друг.

Lee Sun Bin написа:

Tae Joon, грижи се за Shin Hye. Unni, oppa*, моля се на двамата да ви предстои само щастие. И днес плаках...Защо винаги съм толкова емоционален и плача?

Oh Sang Jin написа:

Shin Hye, поздравления. Надявам се да бъдете щастливи завинаги.

Bae Jung Nam написа на диалекта satoori:

Shin Hye, отново и отново ви поздравявам. Бъдете щастливи докрай.След сватбата актрисата сподели свои снимки в традиционно корейско сватбено облекло и написа:

Благодаря на всички, които ми изпратиха толкова поздравления и благословии.

*Unni, oppa - обръщения


Източник: Soompi

Comments


bottom of page