top of page
  • bknmoni

Park Seo Joon ще участва в новия филм на “Марвел”

Най-сетне е официално: Park Seo Joon ще се присъедини към Marvel Cinematic Universe!

Месеци по-късно, след като имаше слухове, че актьорът ще участва в “The Marvels”, предстоящото продължение на “Captain Marvel”, от агенцията на Park Seo Joon най-накрая потвърдиха, че ще бъде част от актьорския състав на новия филм на Marvel Studios. (Когато новината беше съобщена за пръв път, агенцията отказа да коментира.)


На 3 август Awesome ENT съобщи, че актьорът е напуснал Корея същия ден, за да снима филм на Марвел, но те отказаха да предоставят повече подробности или да потвърдят конкретния филм, в който той ще се появи.


Благодарим на всички хора, които показват своя интерес и подкрепа към Park Seo Joon, който поема по ново предизвикателство този път. Добре знаем, че много хора се интересуват от името на филма, в който той ще се появи, неговия герой, мястото на снимките и графика за снимане, но планираме да разкрием подробностите за филма на по-късна дата.

Към момента Park Seo Joon е третият корейски актьор, който ще участва във филм на Марвел след Claudia Kim (участвала в “Avengers: Age of Ultron”) и Ma Dong Seok (“Eternals”). Вълнувате ли се от появата на Park Seo Joon в новия филм на Марвел? Източник: Soompi

Comments


bottom of page