top of page
  • Sakura

Park Min Young, Song Kang, Yura от Girl’s Day и Yoon Park потвърдени за нова романтична драма


Предстоящата драма на JTBC "Жестока история на офис романтиката" потвърди актьорския си състав. Новата драма ще ни запознае с работата и любовния живот на хората, които работят в Корейската метеорологична администрация, известна като Служби за прогнозиране на времето.


Park Min Young ще изиграе студената и интелигентна Jin Ha Kyung, която е много организиран човек и държи личния и професионалния живот далече един от друг.

Song Kang ще участва като Lee Si Woo - свободен дух, който винаги мисли нестандартно. Въпреки че изглежда непохватен, има впечатляващо IQ и успява да постигне всичко, което си науми. Всичко, което го интересува обаче, е времето.


Yoon Park ще се превъплъти в Han Ki Joon - красив и умен персонаж. Използвайки способностите си за убеждаване, той е нает, след като му е било трудно в началото на кариерата. Но защото е живял целия си живот като примерен ученик, му е трудно да приема провала.


Yura ще бъде синоптика Chae Yoo Jin. Въпреки че навлиза в сферата с мечтата да съобщава извънредни новини и да прави вълнуващи репортажи, тя е назначена в „екипа за времето и начина на живот“. С времето обаче работата започва да й харесва.


Драмата ще започне да се снима това лято и се планира да започне в началото на другата година.


Източник: Soompi

Comments


bottom of page