top of page
  • Sakura

Park Kyung от Block B отговори на обвиненията за тормоз


Park Kyung от Block B използва социалната си мрежа, за да отговори на обвиненията за тормоз:


"Съжалявам. Искрено се извинявам на всички, на тези, които тогава са били наранени от мен и на тези, които си спомнят миналото и се чувстват наранени, когато ме гледат.

В началното училище бях някой, който можеше само да учи. Следователно, макар да не знаех защо точно, бях мишена на закачки и бях гледанотвисоко от моите връстници. Бях и по-малък по размер от тях и с тези спомени започнах гимназията.

Не харесвах ученическия си образ и ми харесваше да бъда в центъра на вниманието, така че гледах онези, които някои може да наричат ​​„престъпници“, като на готини. Тъй като исках да излизам с тях и да съм близо до тях, постъпих по начин, от който се срамувам. Мислех си, че ако съм заедно с тях, хората няма да могат да ме подценяват.

Дълбоко съжалявам за своите незрели дни от пубертета. Знам, че това са спомени, които тези, които са били наранени от мен, няма да могат да изтрият. Знам, че тези рани няма да бъдат оправдани.

Предлагам всички, които са били наранени от мен, да се свържат директно с мен или дори с компанията ми. Бих искал да да се обърна лично към вас и да се извиня и да потърся прошка.

Въпреки че се страхувам, че много хора ще ме сметнат за фалшив; някой, който се преструва; някой, чието минало и настояще не съвпадат, пиша това, като си мисля, че ще е по-малко срамно лично да призная това, отколкото да бъде пуснато изявление на компанията."
bottom of page