top of page
  • Team BKNews

Пак Джи Хун говори как е вдъхнал живот на персонажа си в "Слаб герой: първи випуск"

Актуализирано: 31.10.2023 г.


Драмата "Слаб герой: първи випуск" получи много положителни отзиви заради умението на Пак Джи Хун да вдъхне живот на Йон Ши Ън чрез прецизното си и привличащо вниманието изпълнение:

Никога не съм очаквал такава страхотна реакция. Сърцето ми е пълно и за мен е голяма чест да видя положителните реакции на хората. - споделя той.

Той засегна въпроса, че имиджът му е бил сладък и невинен, но е направил драстична промяна в "Слаб герой: първи випуск".


Актьорът разкри, че е проучил и е учил упорито, за да изиграе Йон Ши Ън убедително, като е вложил усилия в отслабването и оправяне на стойката си, за да изглежда малък и кротък. Но външният вид е само един аспект от характера на героя на Пак Джи Хун. Да изрази емоциите, през които Ши Ън преминава, е било друго предизвикателство за актьора:

Мислех си, че самотата, която Йон Ши Ън е усетил, е подобна на самотното чувство, което усетих, след като дейностите ми с Wanna One приключиха и започнах да правя всичко сам.

След това той даде подробности за една от сцените, която смята за най-важна, а именно тази, в която Ши Ън се шамаросва сам:

В сцената, в която удрям бузата си, всъщност удрях себе си дори по време на четенето на сценария. Помислих, че това е сцената, която за първи път показва злобния образ на Ши Ън.

Сцената е заснета на един път и Пак Джи Хун е играл без колебание, но допълва:

Всъщност на другия ден лицето ми беше малко подуто, така че си слагах много лед.

За сцената пък, в която Йон Ши Ън се усмихва за първи път в болницата, Пак Джи Хун коментира как е обърнал внимание на смеха, опитвайки се да намери баланса между твърде много и твърде малко.


В друга сцена Йон Ши Ън трябва да удари О Бом Сок и актьорът е изразил мнението си, че е помислил, че ще е по-внушително, ако не удари другия - ход, за който режисьорът веднага се е съгласил.


Пак Джи Хун похвали и колегите си Чой Хьон Ук и Хон Кьон, като каза:

Честно казано, мисля, че Йон Ши Ън е детайлен персонаж с вече решена рамка, така че има ограничения в изразяването му. Мисля, че Су Хо и Бом Сок работеха най-упорито.

Той изрази възхищението си към Чой Хьон Ук:

Той е изключително талантлив, така че мога да науча много от него.

За Хон Кьон каза:

Докато го гледах, си мислех, че трябва да играя така. - каза, като описа стила на колегата си като такъв, в който изглежда, че ще прекрачи границата, но не го прави.
Имам още неща, върху които да поработя, и мисля, че научих много, докато гледах тях двамата. Сближихме се малко късно и се чудех защо така. Сега, след като се сближихме, тримата се вписваме заедно много добре.

Накрая Пак Джи Хун сподели как ролята е важен момент в кариерата му:

Да си актьор е интересно. Още не съм снимал много неща, но докато проучвам героите във всеки проект, научавам толкова много. Така че всеки път е ново изживяване.
Тук не показах сладък имидж, а по-скоро различен и зрял, но също лош чар. Честно казано, имаше моменти, в които наистина исках хората да признаят усилията ми, и съм благодарен на тези, които са харесали драмата.
Източник: Soompi


Comments


bottom of page