top of page
  • bknmoni

Park Ji Eun напуска PURPLE KISS


Мениджърската компания RBW на PURPLE KISS публикува официално изявление относно напускането на Park Ji Eun.

Здравейте. Това е RBW.
Първо бихме искали да се извиним, че съобщаваме такава внезапна новина на феновете, които са показали любов към PURPLE KISS.
Park Ji Eun, която досега беше с PURPLE KISS, напуска екипа. Поради продължително и лошо здравословно състояние и симптоми на безпокойство, докато се занимаваше с групата, тя посети болницата и беше посъветвана от професионалист, че се нуждае от достатъчно почивка и стабилност.
По време на пауза дълго време обсъждахме групови дейности, бъдещите планове и други въпроси с Park Ji Eun и след внимателно обсъждане беше договорено тя да приключи дейността си като член на PURPLE KISS.
Затова бихме искали да ви информираме, че Park Ji Eun ще завърши дейностите си с PURPLE KISS днес и че те ще продължат груповите дейности като шестчленна група.
Извиняваме се за неудобството, причинено на феновете, и ще подкрепим възстановяването и бъдещите дейности на Park Ji Eun максимално. Молим за вашата постоянна подкрепа за Park Ji Eun, която ще продължи по нов път, и молим за вашата гореща подкрепа за шестте момичета, които ще покажат по-нататъшен растеж.
Благодарим Ви.

Източник: Soompi

bottom of page