top of page
  • Sakura

Park Hae Eun се оттегля от предстояща драма на сестрите Hong


Park Hae Eun напуска актьорския състав на предстоящата драма “Hwan Hon” (означава завръщане на нечия душа след смърт), въпреки че е присъствала на четенето на сценария. Сестрите Hong са известни със създаването на продукции като: My Girl”, “You’re Beautiful”, “My Girlfriend is a Gumiho”, “The Greatest Love”, “Master’s Sun”, “Hotel Del Luna” и други.


tvN споделиха пред Star News:

Park Hae Eun, която беше избрана за новата драма на tvN ‘Hwan Hon’, напусна драмата след дискусия с екипа на продукцията.
Въпреки че е начинаеща актриса, работихме усилено заедно, но тя усети голямо напрежение от това да играе главния персонаж в голям проект. Затова след много дискусии с актрисата и с респект към взаимната обмяна на мнения, беше решено, че ще се оттегли от ролята.

По-късно актрисата сподели снимки и видеа от драмата и написа:

Имаше някои неясни разкаяния и сложни чувства, но в крайна сметка се надявам, че ‘Hwan Hon’ ще бъде завършен без проблеми. Дори и нещата да се объркат, ще гледам на това като индивидуални добри намерения. Благодаря на всички, които са били притеснени. Скоро ще махна този пост.


Източник: Soompi

Kommentare


bottom of page