top of page
Team BKNews

Park Eun Suk с извинение за изобразяването на героя си в “The Penthouse 3”


В най-новия епизод на “The Penthouse 3” на SBS Park Eun Suk се появи като новия герой Алекс, който е брат на другия герой на Park Eun Suk - Logan Lee. След излъчването много международни зрители отбележиха, че героят е изобразен по начин, който може да се счита за културно присвояване.


На 12 юни актьорът публикува следното изявление в акаунта си в TikTok:

Относно героя Алекс от драмата “The Penthouse” бих искал да кажа на всички, че нито една от появите, които са движени от героя, не е била с цел нарочно да нарани, да се подиграва, неуважава или безокуражава африканско-американската общност. Бих искал да се извиня на хората, които са се обидили от появата на героя. Беше повече възхищение на културата, отколкото подигравка, но сега съм наясно, че е било повече културно присвояване. Беше грешен опит за развитие на героя.
Отново бих искал да се извиня на тези, които са се обидили, самият аз като част от малцинство трябваше да знам по-зобре. Благодаря Ви, че ми дадохте възможност да увелича информираността си. Надявам се, че имате искреността в сърцата си да дадете предимство на съмнението, че появата на Алекс е по-скоро е начин на представяне на героя, който се възхищава на културата и иска да бъде като тях, а не изобразява подигравка целенасочено.

Въпросното изобразяване започва от 2:40 в този клип:



Източник: Soompi

Comments


bottom of page