top of page
  • Team BKNews

Soul от P1Harmony с нараняване на крака


На 4 октомври FNC Entertainment съобщиха:

Бихме искали да ви информираме за скорошното нараняване на крака на Soul от P1Harmony преди концерта ‘2023 P1Harmony LIVE TOUR [P1ustage H: P1ONEER]’ в Тайпей днес.
По време на фен събитие преди концерта в ‘2023 P1Harmony LIVE TOUR [P1ustage H: P1ONEER]’ в Сидни, Soul нарани крака си и незабавно потърси медицинско внимание в болница.
Soul е диагностициран с пателарен тендинит и в момента се лекува. Той се възстановява бързо и е в добро здраве.
Въпреки че може да извършва ежедневните си дейности без никакви проблеми, медицинските специалисти го посъветваха да избягва прекалени упражнения и движения, за да подсигури бързото си възстановяване.
Имахме дълбоки дискусии със Soul за останалия график по турнето. Тъй като Soul беше решен да се качи на сцената, след като се консултирахме с медицински експерти, решихме да продължим с датите по график, като Soul ще прави необходими промени, за да намали движението си.
В съображение с нараняването и безопасността на Soul като наши главни приоритети, някои части от изпълненията ще бъдат променени и Soul ще изпълнява седнал, докато се възстанови напълно. Молим за щедрото ви разбиране относно този въпрос.
Ако има някакви новости относно здравето на Soul или промени във взетите решения, ще ви осигурим допълнителна информация. Извиняваме се за всякакви притеснения, които може да сме причинили.
Ще дадем най-доброто от себе си, за да осигурим бързото възстановяване на Soul. Благодарим.

Източник: Сумпи

Comments


bottom of page