top of page
  • bknsashka

ONF говорят за първата си победа в музикално шоу

ONF се появиха на 4 март в радиошоуто SBS Power FM с водещ Kim Young Chul, за да говорят за първата си победа в музикално шоу, отношенията си с другите групи от компанията и още.


ONF получиха първата по рода си награда в музикалното шоу „THE SHOW“ на 2 март с новата си песен „Beautiful Beautiful“. По повод това Hyojin каза:

Първите хора, за които се сетихме, бяха нашите фенове Fuse.

Wyatt също сподели:

Шест месеца работихме по нашия цял албум и изляхме цялата си душа в него. Надявам се, че хората ще се насладят на албума, защото в него има много хубави песни.

ONF са под WM Entertainment, дом на старши идол групи като B1A4 и Oh My Girl. Водещият на радиото сподели аудиосъобщение от Hyojung и Seunghee от Oh My Girl, което са изпратили в подкрепа на ONF. MK каза:

[B1A4 и Oh My Girl] винаги се грижат за нас, когато се срещнем в компанията, купуват ни храна и ни казват, че им е било приятно да гледат нашите изпълнения. Поздравиха ни, когато спечелихме и първо място.

ONF споделиха, че са забелязали, че фен базата им се увеличила след кавъра им на песента “It's raining” от Rain, в риалитито “Road To Kingdom” на Mnet. J-US каза:

Мисля, че хората го харесаха, защото успяхме да покажем своята преливаща енергия и уникалния си цвят. Хората казват, че им харесва, защото показва вибрациите на ONF, които се различават от оригинала.

Членовете на ONF говориха и за дългите си периоди на обучение, като Wyatt каза:

Обикновено става въпрос за четири или пет години. Ако членовете съберат всичките си периоди на обучение заедно, това би било около 40 години. Ние с MK тренирахме около седем-осем години.

E-Tion добави:

Мисля, че подобрихме пеенето от дебюта си и станахме по-спокойни.


Победата в THE SHOW:


Ако все още не сте чули „Beautiful Beautiful“, може да го направите тук:


Източник: Soompi

bottom of page