top of page
  • Team BKNews

Olivia Hye от LOONA се оттегля от “GIRL’S RE:VERSE” по здравословни причини


Виртуалното предаване “GIRL’S RE:VERSE” съобщи, че Olivia Hye се оттегля по здравословни причини.


Всичките 30 участници в “GIRL’S RE:VERSE” са истински членове на к-поп момичешки групи, които крият имената си, лицата си и реалната си самоличност, за да се състезават като нови виртуални герои с псевдоними. Истинските участници не се разкриват, докато не бъдат елиминирани, но се подозираше, че Olivia Hye е “Chonky Cat”, което сега беше потвърдено.


От предаването съобщиха чрез социалната мрежа:

Поради здравословни причини, за жалост, Chonky Cat ще спре приключението си в W и ще се върне в родния си град. Благодарим на Chonky Cat, която даваше най-доброто от себе си досега, и ви молим да подкрепяте бъдещето ѝ.

Припомняме, че в момента Olivia Hye води правна битка с компанията си BlockBerryCreative, като през ноември деветима членове на LOONA с изключение на Chuu, HyunJin и Vivi са поискали издаване на разпореждане за прекратяване на договорите им.


Първоначално компанията отрече тези твърдения, но по-рано този месец беше съобщено, че някои от членовете са спечелили делата си, а други не. Olivia Hye е сред членовете, чиито договори още не са одобрени за прекратяване.


Източник: Soompi

Comments


bottom of page