top of page
  • Team BKNews

Niel и Changjo от Teen Top съобщиха, че напускат TOP Media


Членовете на Teen Top Niel и Changjo напускат компанията си TOP Media след изтичането на договорите им.


TOP Media съобщи новините на 28 декември на официалния си сайт, заявявайки, че договорите на Niel и Changjo изтичат на 10 януари 2022 г. Компанията обясни, че след дълги дискусии и обмисляне двамата са решили да не подновяват договорите си с TOP Media.


Компанията допълни:

Споразумяхме се, че Niel и Changjo все пак ще участват в дейностите по промотирането на Teen Top дори след края на договорите си заради дълбоката привързаност на членовете и вярата в групата. Искрено им благодарим, че бяха наши изпълнители дълго време, и подкрепяме Niel и Changjo в предстоящите им начинания като страхотни изпълнители.

Niel ще пусне финалния си солов албум с TOP Media през януари 2022-а.


И двамата споделиха ръчнонаписани писма към феновете си.


Ето цялото писмо на Niel:

Дълго време не съм писал такова писмо. Пиша това, за да ви информирам, че договорът ми с TOP Media ще изтече по-скоро от тези на другите членове, които в момента са в казармата. Тъжен съм, че ще напусна команията, в която съм прекарал последните 12 години, започвайки от дните ми като трейни. Бих искал да благодаря на изпълнителния директор на TOP Media, на вицепрезидента, на директора и на персонала за това, че се грижиха за мен като семейство през изминалите 12 г.
Най-вече времето, което прекарах в промотиране като Niel от Teen Top, беше наистина щастливо благодарение на ценните ни Angels [феновете на Teen Top] и колегите ми от Teen Top.
Може би има хора, които си мислят, че това означава, че Teen Top се разпада, но Teen Top никога няма да се разпадне. Говорил съм с всеки един член и всички споделяме желанието и намерението да бъдем заедно като Teen Top завинаги. Така че не се тревожете много.
Мисля, че сега ще поема нови предизвикателства и ново начало и още съм изпълнен със страх дали ще се справя добре. Angels, моля, дайте ми много подкрепа в новото ми начало и новите предизвикателства.
Ще ви покажа моя положителна версия, както като член на Teen Top, така и като личността Niel. Ще продължа да пея с феновете си, докато не изгубя гласа си. Angels, моля, винаги бъдете здрави и щастливи. Надявам се да се срещнем отново скоро. Обичам ви.

Писмото на Changjo гласи следното:

Бих искал да съобщя нещо на Angels. Първо, бих искал да благодаря отново на всички наши фенове за това, че ни чакаха толкова дълго. От дълго време не съм писал такова писмо.
Научих толкова много неща през изминалите 12 г., че дори не мога да ги изброя всичките. Поведението ми и търпението ми са се променили и искрено бих искал да благодаря на семейството на TOP Media, че работиха усилено и преминаха през още повече трудности, отколкото аз, за да мога да се съсредоточа върху дейностите ни, да израствам и да мисля позитивно.
Времето ми беше много ценно и мисля, че ще продълавам да си го спомням с много привързаност в бъдеще.
Всеки ден можех да живея щастливо благодарение на безкрайната любов и подкрепа на нашите Angels, които ни подкрепят и винаги се опитват да ни дават сила, любовта ви и подкрепата ви ме кара да мисля, че трябва да работя дори по-усилено. Получих много щастие и наистина бях трогнат много пъти.
Благодарение на вас успях да получа много любов и да прекарам тийнейджърските си години щастливо. Ще продължавам да прекарвам дните си щастливо с вас, така че се надявам да не сте тъжни! Защото Teen Top е завинаги!
Ще успеете да видите Teen Top в пълен състав, когато членовете ни са освободени от казармата, но дотогава планираме да ви покажем индивидуалността на всеки член, така че моля ви, продължавайте да показвате много интерес и да ни подкрепяте както сега!
Аз също искам да можем да промотираме в пълен състав колкото е възможно по-скоро!
Дотогава нека си даваме сила и да прекараме дните си щастливо!
Ще ви покажа всичките си нови мои страни в бъдеще! Много ви благодаря! Това беше от Changjo от Teen Top. Благодаря ви. ♡

Източник: Soompi

bottom of page