top of page
  • bknmoni

Ni-Ki е шестият член на ENHYPEN с положителен тест за COVID-19

Ni-ki от ENHYPEN също е тестван положително за COVID-19.

От BELIFT LAB съобщиха на 2 септември, че Jungwon, Heeseung, Jay, Jake и Sunghoon са тествани положително за вируса. Три дена по-късно от агенцията съобщават, че и Ni-ki е диагностициран. Sunoo е единственият член, който е с негативен тест. Ето и изявлението на BELIFT LAB:


Здравейте.
Това е BELIFT LAB.
Ni-ki от ENHYPEN също е диагностициран с COVID-19, докато е бил в карантина.
Ni-ki започна своята карантина в отделно помещение от другите, за да следи своето състояние чрез дневно ПСР тестване; той започна да проявява симптоми на кашлица в петък, 3 септември, и на следващия ден беше с положителен тест.
Следвайки указанията на здравните власти, той се подготвя за преместване в лечебно заведение, въпреки че показва леки симптоми.
С най-дълбоко съжаление се извиняваме на нашите фенове за новината за допълнителна диагноза на член след предишното ни известие. Нашата компания ще направи всичко възможно, за да гарантира, че артистите ще могат да се възстановят до пълно здраве. Освен това ще продължим да си сътрудничим с исканията и инструкциите от държавните здравни органи.
Благодарим Ви.

След първоначалното изявление от компанията, от KCON:TACT HI 5 съобщиха, че ENHYPEN няма да участват в събитието. Те също така се подготвяха и за завръщане в края на септември. Пожелаваме им бързо възстановяване! Източник: Soompi

Comments


bottom of page