top of page

Компанията на NewJeans с молба към феновете относно раздаването на писма на членовете

На 5 април ADOR пуснаха известие, озаглавено: Информация за това как да пращате фенски писма на NewJeans (без писма на летищата).


Компанията обясни:

Даването на подаръци или фенски писма на оживено място може да доведе до опасни инциденти.

Ето защо NewJeans няма да приемат писма от феновете на летището:

Напоследък имаше много опасни ситуации по време на заминаването и пристигането на NewJeans като огромна тълпа, събрала се на летището. Раздаването на подаръци или фенски писма, когато е оживено, може да доведе до сериозни инциденти, като се изисква допълнително внимание. Затова бихме искали да ви информираме, както в първоначалното известие, че фенски писма могат да бъдат доставяни само чрез определени методи. NewJeans не получават подаръци и фенски писма се приемат само чрез определената пощенска кутия или от мениджърите на фен клубовете на NewJeans по време на публични музикални изпълнения или събитие с автографи.
Подаръци и писма, оставени на неофициални места или изпратени не чрез определените методи, няма да бъдат доставяни. Молим за щедрото ви разбиране и съдействие в името на безопасността на феновете и NewJeans. ADOR ще продължаваме да се стремим към създаване на добра фенска култура и защита на безопасността и правата на изпълнителите ни. Благодарим.

Източник: Сумпи


Commentaires


bottom of page