top of page
  • Team BKNews

GMMTV обявиха новите си проекти за 2023 година


На 22 ноември тайландската телевизионна компания GMMTV обяви новите си проекти за 2023 година. Ето кои са те:


Enigma

Жанр: ужаси. В главните роли: Prim Chanikan Tangkabodee и Win Metawin


A Boss and a Babe

Адаптация на новелата "Khob Wanni Loek Kan Pi Mai".

Жанр: Романтика. В главните роли: Book и Force

Сюжет: Chay е геймър, който иска да стане известен в индустрията за е-спортове. Плановете му обаче се объркват, когато е направен стажант в компания, където шефът му Gun го кара да извършва доста странни задачи, обърквайки Chay за истинските си намерения. Какво означават действията на Gun и ще се завърне ли Chay към гейминга?


Find Yourself

Римейк на китайската драма със същото заглавие.

Жанр: Романтика. В главните роли: Nonkul и Aff


Double Savage

Жанр: Екшън. В главните роли: Ohm и Perth


Hidden Agenda

Жанр: Романтика. В главните роли: Dunk и Joong

Сюжет: Zo, първокурсник в колежа, който никога не е бил влюбен, решава да промени това и да направи популярното момиче Nita своя приятелка. За да я спечели, той се допитва за съвети до Joke - бившия на Nita. Това, което не успява да разбере, е, че Joke го харесва от дълго време и използва тази възможност, за да се добере до Zo.


23.5

Жанр: Романтика. В главните роли: Milk и Love

Сюжет: Ongsa, самотник в живота, се влюбва от пръв поглед в още по-популярната Sun, но от страх да бъде отхвърлена тя решава да се сближи с нея под псевдонима Земя. Докато Sun става все по-любопитна кой е Земя и започва да се влюбва в нея, дали Ongsa ще се разкрие?


Phro Thoe Khue Rak Raek

Жанр: Романтика. В главните роли: Dew и Prim


Cooking Crush

Жанр: Романтика. В главните роли: Off и Gun

Сюжет: Prem, Dynamite и Samsi управляват непопулярен ресторант. Тъй като имат огромни загуби, тримата разбират за готварско състезание с огромна награда, която може да помогне на бизнеса им. Подготовката обаче се обърква и Prem решава да се оттегли, когато среща Ten - студент по медицина, подложен на огромен стрес. Ten иска от Prem да го научи да готви и Prem използва това като възможност за измама, за да прави пари. Докато уроците напредват, двамата се влюбват един в друг.


Wednesday Club

Жанр: Романтика. В главните роли: Ohm, Nani, Jane, Piploy, Joong, Kay Lertsittichai, Phuwin Tangsakyuen


Last Twilight

Жанр: Романтика. В главните роли: Jimmy и Sea

Сюжет: Натоварен с огромен дълг, Mork - механик - е принуден да приеме високоплатена работа като гледач на Day - богат наследник, който страда от частична слепота след инцидент. Day наема Mork, след като осъзнава, че той не гледа на него като на човек с увреждане, а като на равен. Докато прекарват време заедно, двамата се влюбват, но как ще се развият нещата, когато на Day му остават само 180 дена, докато стане сляп за постоянно.


Loneliness Society

Жанр: Романтика. В главните роли: Nune и Joss


Only Friends

Жанр: Романтика. В главните роли: Book и Force

Сюжет: Mew, студент последна година, никога не е усещал удоволствието на това да си възрастен. Един ден приятелят му Boston го води на клуб, за да му покаже нощния живот. Там той среща Top, който се опитва да го съблазни. Отначало неохотно, но Mew се предава и се влюбва в Top. Той обаче не осъзнава, че другите искат да разрушат връзката им.


Faceless Love

Жанр: Романтика. В главните роли: Dew и Kao

Адаптация на японската драма Rich Man, Poor Woman

Сюжет: Vikij е красив, богат и умен мъж, който страда от прозопагнозия, което означава, че не може да разпознава лица. Затова той иска да наеме асистент, който ще свърже него с останалата част от света. Отговорното момиче е Mirin. Възможно ли е връзката им да прерасне в нещо повече от работодател-служител?


Dangerous Romance

Жанр: Романтика. В главните роли: Perth и Chimon

Сюжет: Sailom, беден, но ученолюбив студент, е работил няколко необичайни работи с по-големия си брат, за да свързва двата края. Един ден недоразумение води до омразата му към Kongkarn. Съдбата обаче се намесва и Sailom става учител на Kongkarn. Докато прекарват време заедно, двамата осъзнават, че имат много общо.


The Jungle

Жанр: Драма. В главните роли: Krist и Off

Адаптация на книгата "The Jungle: Pa / La / Rak"


Midnight Museum

Жанр: Свръхестествено. В главните роли: Tor и Gun

Сюжет: С товара на трагедии, оставили му белези до живот, бариста получава работа в необичаен музей. Когато пристига там, той осъзнава, че животът му е свързан с музея и с куратора му, който е посещавал магазина му редовно. Какво означава това за него? И каква връзка имат музеят и кураторът с това?


Cherry Magic Thailand

Жанр: Романтика. В главните роли: Tay и New

Римейк на японската драма със същото заглавие.


Our Skyy 2

Жанр: Романтика. В главните роли: First, Khaotung Thanawat Ratanakitpaisan и други

Антология от осем части, която продължава историите на Tian и Phupha (A Tale of Thousand Stars), Pran и Pat (Bad Buddy), Khabkluen и Daonuea (Star and Sky: Star in My Mind), Nuengdiao и Palm (Never Let me Go), Chay и Gun (A Boss and a Babe), Talay и Puen (Vice Versa), Akk и Ayan (The Eclipse) и Tin и Gun (My School President)

Beauty Newbie

Жанр: Романтика. В главните роли: Baifern и Win

Римейк на корейската драма и уебтуна My ID Is Gangnam Beauty


The Interest - филм

Жанр: Романтика, екшън. В главните роли: Bright и Yaya


Comentários


bottom of page