top of page
  • albenacacheva

Нова момичешка група на Hybe ще пусне дебютен албум в дигитален формат


NewJeans, новата момичешка група на един от подлейбълите на Hybe, ще представи всички песни от дебютния си албум в понеделник, една седмица преди официалното му излизане, съобщи агенцията на групата.


ADOR съобщи, че петчленната група ще пусне дигитален миниалбум, озаглавен "New Jeans", и музикалния видеоклип към третата водеща песен от миниалбума, "Cookie", в 18:00 ч.


NewJeans е втората момичешка група след Le Sserafim от Hybe, която е дом на изпълнители като BTS, Seventeen, Tomorrow X Together, Enhypen и др.

Миниалбумът, чието официално пускане на пазара е предвидено за следващия понеделник, съдържа общо четири песни - "Attention", "Hype Boy", "Cookie" и "Hurt" - от които три, с изключение на "Hurt", са основни сингли.


Агенцията е пуснала предварително музикалните видеоклипове към "Attention", "Hype Boy" и "Hurt".


Многонационалната група се състои от членовете - Minji, Danielle, Hanni, Haerin и Hyein - чиято средна възраст е 17 години. Групата спечели вниманието на к-поп феновете много преди дебюта си, тъй като е първата момичешка група, която дебютира под лейбъла, ръководен от Min Hee-jin, създател на хитове в к-поп индустрията. Преди да се присъедини към Hybe през 2019 г., тя е ръководила визуалното брандиране на известни групи (Girls' Generation, SHINee, f(x), EXO и Red Velvet) като творчески директор и член на борда на SM Entertainment.


За разлика от повечето к-поп групи, които качват тийзър изображения или видеоклипове преди дебюта си, NewJeans направи смело и безпрецедентно начало, като пусна музикалния клип към първото основно парче от предстоящия албум - "Attention".

"Поп музиката е култура, която е част от нашето ежедневие, така че тя е като дрехите, които носим всеки ден", заяви Min, главен изпълнителен директор на ADOR, в изявление, по повод публикуването на музикалния клип на 22 юли.

Тя обясни, че името на групата NewJeans има за цел да се превърне както в нова икона на епохата, като дънките, които хората предпочитат да носят всеки ден и никога не им омръзват, така и в "нови гени".


Предстоящият албум вече е надхвърлил 440 000 копия в предварителни поръчки, което е много вероятно да регистрира най-много продажби за първата седмица от всички дебютни албуми на момичешки групи в Корея.


Начело на списъка е "Fearless", първият миниалбум на Le Sserafim, от който са продадени 307 450 копия през първата седмица от излизането му през май.


Източник: The Korea Times

Comments


bottom of page