top of page
  • bknmoni

Mark, Doyoung и Johnny от NCT се извиниха за реакциите си на земетресението по време на лайв


Трима членове на NCT се извиниха за реакциите си на тревогата за земетресение по време на излъчване на живо за новия им албум “Universe”. На 14 декември NCT имаха излъчване в ютуб - “NCT Universe Countdown Live”. Около 17:19 ч., корейско време, някой получи аварийно предупреждение на мобилния си телефон за магнитуд 4.9 по рихтер край бреговете на остров Jeju. След като видяха предупреждението, Mark, Doyoung и Johnny започнаха да пеят и танцуват на песента си “Earthquake”, част от новия им албум “Universe”. Другите членове овладяха положението и излъчването продължи. След това Mark, Doyoung и Johnny се извиниха чрез Инстаграм профилите си.


Mark написа:

“Искам да кажа, че дълбоко съжалявам за имиджа, който ви показах днес по време на излъчването за завръщането ни. Наистина съжалявам, че грешно прецених ситуацията и действах небрежно и прибързано. Ще работя върху себе си, за да може никога повече да не се държа по този начин.”

Doyoung написа:

“Здравейте, Doyoung е. По време на днешното излъчване по случай завръщането ни допуснах наистина огромна грешка, без да се замисля за ситуацията. Искам да се извиня на тези, които се почувстваха наранени и неудобно от моите действия и думи. Грешката беше изцяло моя, така че се извинявам отново без оправдания. Ще работя усилено, за да не допусна отново такава грешка. Още веднъж искам да се извиня на онези, които са били наранени от моите действия и думи.”

Johnny написа:

“Много съжалявам за прибързаните ми действия по време на живото излъчване. В бъдеще ще бъда по-внимателен относно мислите и действията си. Наистина съжалявам. Искам да се извиня на тези, които са се почувствали некомфортно, докато са гледали поведението ми.”Източник: Soompi

Kommentare


bottom of page