top of page
  • Team BKNews

Излязоха нови контрастни плакати „ден и нощ“ за драмата на tvN “Awaken”


“Awaken” е драма с мистерии и убийства, която ще проследи връзките между мистериозни събития, разгърнати в настоящето и тайните зад един загадъчен инцидент, който се е случил преди 28 години. Корейското заглавие на сериала се превежда като „Ден и нощ“.


Namgoong Min играе ролята на Do Jung Woo – ексцентричният и брилянтен ръководител на специалния екип в Националната полицейска агенция, докато Seolhyun от AOA ще изиграе отдадения на работата си офицер Gong Hye Won. Lee Chung Ah участва като агента на ФБР Jamie, който бива осиновен като дете и се връща в Корея, за да разреши случая за серийния убиец отпреди 28 години, свързан с изгубените й детски спомени.


В издадената преди това дневна версия на постера, Namgoong Min гледа напред, докато Seolhyun и Lee Chung Ah насочват погледите си към него. В новата нощна версия и тримата герои фиксират погледите си в една и съща точка в далечината. Този път изглеждат много по-напрегнати и уверени, сякаш са открили истината. На плакатите пише „Сияещата тъмна истина“.


Премиерният епизод на сериала “Awaken” ще се излъчи на 30 ноември по tvN в 21:00 корейско време.

Източник: Soompi

Работила по статията: Rina

Comments


bottom of page