top of page
  • Team BKNews

Nam Tae Hyun с извинение за шофирането в нетрезво състояние


На 10 март компанията на Nam Tae Hyun NoName Music сподели следното изявление:

Първо се извиняваме за забавянето в официалното ни изявление, тъй като потвърждавахме фактите. Искрено се извиняваме, че предизвикваме тревога заради грешката на изпълнителя на компанията ни Nam Tae Hyun.
След като свършило събиране с познатите му Gangnam около 3:30 ч. на 8 март 2023 г., Nam Tae Hyun първо преместил колата си с около 5 метра, тъй като блокирала колата на познатите му, които чакали шофьорът им да тръгне.
След като паркирал колата си отново, той е щял да изчака шофьора, на когото се обадил. Докато Nam Tae Hyun отварял вратата на паркирания си автомобил, станал инцидентът, в който колата на Nam Tae Hyun ударила страничното огледало на такси наблизо. Незабавно след сблъсъка Nam Tae Hyun проверил таксиметровия шофьор и обещал компенсация за щети. Противно на съобщеното в някои медии, Nam Tae Hyun не е карал около 20 метра след сблъсъка с таксито, а се е преместил с 5 метра и паркирал отново.
Въпреки че бил в нетрезво състояние, няма извинение за такава бърза преценка на момента.
В момента Nam Tae Hyun дълбоко размишлява над грешката си. След това ще участва в полицейското разследване и ще получи наказание за грешката си. Дълбоко се извиняваме на всички.
Чувстваме се отговорни за такъв инцидент. Ще дадем най-доброто от себе си да разрешим тази ситуация и да бъдем по-внимателни с управлението на изпълнителите ни в бъдеще, за да не се случва нещо подобно отново. Още веднъж се извиняваме, че причинихме тревога на всички.

Nam Tae Hyun написа в Инстаграм:

Преди да започна този пост, се извинявам, че предизвиках тревога с грешката си.
Няма извинение за тази грешка, която направих заради прибързаната си преценка, и ме е толкова срам.
Относно този инцидент, ще получа наказанието за грешките си и ще размишлявам и покайвам отново и отново. Ще размишлявам дълбоко, за да не възникне такава ситуация отново в бъдеще. Съжалявам.

Източник: Soompi


تعليقات


bottom of page