top of page
  • Team BKNews

Компанията на Nam Joo Hyuk отрече обвиненията за училищен тормоз


Наскоро човек, твърдящ, че е посещавал същата гимназия като Nam Joo Hyuk, заяви пред медия, че е бил жертва на училищен тормоз от страна на актьора в рамките на 6 години. На 20 юни компанията на Nam Joo Hyuk Management SOOP твърдо отрече твърденията и заяви, че ще предприеме силни правни действия срещу репортера и анонимния източник:

Съобщаваме ви официалната си позиция относно статия за актьора Nam Joo Hyuk.
Първо ви молим за разбирането ви относно късното обявяване на позицията ни, което беше, за да потвърдим фактите.
След като проверихме истината с актьора относно първоначалната статия, потвърдихме, че цялата информация не е вярна дори малко. Също така, за съжаление, статията на медията е едностранчива и медията не е сверила дори веднъж истината с компанията или актьора, преди да публикува информацията.
Агенцията незабавно ще поиска статия с корекцията от Арбитражната комисия на пресата (PAC) срещу медията, отговорна за сериозно накърняване на репутацията на актьора чрез фалшиви статии.
Още повече ще ще повдигнем наказателно обвинение срещу репортера на медията, която първа съобщи твърденията, както и срещу анонимния източник. Компанията е докладвала този случай на правния ни консултант днес, за да може да продължим с правните действия, и сме в процес на извършването им.
Актьорът и семейството му са тези, изпитали най-голямата болка от неясните клюки и слухове, които са необмислени и не са потвърдени дори в най-малка степен. Без значение от това как компанията или актьорът пуснат официалното изявление, в което отричат безразсъдните статии, написани с отношение "какво толкова, ако не е вярно", дори не проверяват истината и само разчитат на безпочвени слухове онлайн, резултатът е, че репутацията на актьора е опетнена, за което компанията се чувства притеснена и съжалява.
Оттук нататък компанията ще предприема строги правни действия срещу публикуването на едностранчиви твърдения без проверка на истината. Също така ще реагираме категорично чрез наказание без снизходителност срещу злонамерени прекомерни анализи и тълкувания, действия, които насърчават това, и злонамерени публикации и коментари, които надхвърлят простото изразяване на мнение. Ще предприемем и правни действия със съответните материали, събрани чрез мониторинг.
Настоятелно ви молим да се въздържате от разпространяване на безпочвени слухове или спекулативни статии. Ще продължим да наблюдаваме ситуацията и да реагираме съответно нея. Благодарим.

Източник: Soompi, Koreaboo

Comments


bottom of page