top of page
  • Team BKNews

N от VIXX с извинение, че няма да участва в предстоящото завръщане на групата


На 5 ноември Jellyfish Entertainment официално съобщиха, че VIXX ще направят дългоочакваното си завръщане на 21 ноември, но феновете бяха изненадани да научат, че само трима членове на групата - Leo, Ken и Hyuk - ще участват в завръщането без лидера N.


В същия ден N публикува следното изявление:

Скъпи Starlights,
тъй като не знам как да го кажа, ми е трудно да пиша, но след като се колебаех дълго време, най-накрая събрах куража.
Извинявам се, че тъй като не мога да участвам в промотирането на предстоящия албум, няма да мога да ви поздравя на сцената чрез изпълненията на VIXX. Дори до днес, докато казвам това, ми тежи на сърцето. В резултат от писмата и съобщенията, които винаги ми изпращате, не е като да не съм наясно с чувствата и тревогите на Starlights.
Докато виждах как на феновете ни е трудно заради неопределеното чакане, се притеснявах дали не създавам трудности на феновете и също така на членовете на VIXX, които в момента продължават.
Прекарах дълго време в говорене и обсъждане с другите членове, но в крайна сметка стана така, че няма да мога да се присъединя към предстоящото завръщане като лидера на VIXX - N - и още веднъж се извинявам, че разочаровах феновете, които сигурно са очаквали с огромно нетърпение.
Към моите Starlights, които сигурно са страдали през цялото това време заради мен, както и към Taekwoon [Leo], Jaehwan [Ken] и Hyuk, които още ме приемат за най-възрастния член на VIXX и се тревожат заедно с мен: искрено съм благодарен и много съжалявам.
На фона на тези чувства, въпреки че не мога да се присъединя към дейностите за този албум, ще ви подкрепям с цялото си сърце с надеждата, че новите спомени, които VIXX и Starlights създадат заедно, ще бъдат записани красиво.
20-те ми години бяха изпълнени с VIXX и дори сега, в 30-те ми, няма да забравя, че корените ми са VIXX. Ще дам най-доброто от себе си, за да ви се отплатя, като ви покажа добри неща.
Винаги съм благодарен, благодаря ви.

Източник: .Сумпи

Comments


bottom of page