top of page
  • Sakura

“Music Bank In Chile” отменено по средата заради притеснения относно безопасността


На 12 ноември “Music Bank in Chile” беше отменено по средата поради опасни метеорологични условия.


Снощният концерт в Сантяго отбележи първата спирка в световното турне на “Music Bank” от три години насам, след като беше спряно заради COVID-19. Наложи се обаче да приключи рано заради проливен дъжд и градушка, причинени от гръмотевична буря.


Преди TXT, ATEEZ и NCT DREAM да излязат на сцената за изпълненията си, организаторите официално съобщиха, че останалата част от концерта е отменена заради съображения относно безопасността.


Докато валеше от самото начало на концерта, беше решено “Music Bank in Chile” да продължи в името на тълпата от 50 000 фена, които присъстваха. След изпълненията на STAYC и THE BOYZ обаче времето значително започна да се влошава, и то до такава степен, че беше почти невъзможно за изпълнителите да държат очите си отворени по време на изпълнението на (G)I-DLE.

По време на дъжда и градушката Shuhua от (G)I-DLE дори се подхлъзна и падна.

В крайна сметка (G)I-DLE напуснаха сцената рано. Въпреки че TXT, ATEEZ и NCT DREAM не успяха да изпълняват, и трите групи дойдоха на сцената, за да поздравят феновете, да им благодарят, че са дошли, и да се извинят, че не са могли да им покажат подготвените изпълнения.


След това Jisung от NCT DREAM написа на феновете:

Към всички, които дойдоха на “Music Bank”: моля ви, внимавайте да не настинете. Когато се качихме на сцената за поздравите ни, имаше толкова много фенове, които плачеха, че се почувствах ужасно...

Междувременно Yeonjun от TXT написа на испански в Туитър:

Исках да ви покажа страхотно изпълнение. Наистина съжалявам. Следващия път ще ви покажа такова. Съжалявам и съм благодарен на феновете, които ни чакаха. И ви обичам.

Източник: Soompi

bottom of page