top of page
  • Sakura

“Mr. Queen” с рекорд за една от най-гледаните премиери в историята на tvN


Новата драма завърша на първо място по рейтинг с премиерата си. Първият епизод на “Mr. Queen” започна със среден национален рейтинг от 8 процента и взе връх с 9.9 процента, взимайки първото място във времевия слот сред всички кабелни канали (Драмата се представи още по-добре в столицата Сеул, където успя да достигне до двуцифрени цифри и връх от 11,0 процента през нощта).


Не само че премиерата на „Mr. Queen“ отбелязва драстично покачване на зрителската аудитория в сравнение с предшественика си „Start-Up“ (драмата, която преди това се излъчваше в това време), но също така постигна и втория най-висок рейтинг за гледаемост от всяка друга драма през уикенда в историята на tvN до момента. В момента „Mr. Queen“ е победен само от хита от 2018 г. „Mr. Sunshine“, чиято премиера бе със среден рейтинг в цялата страна от 8,9 процента.


"Mr. Queen” също зае първо място по рейтинг сред всички други канали сред ключовите демографски групи на зрителите на възраст от 20 до 49 години, с които той постигна среден рейтинг за страната от 4,0 процента и пик от 4,9 процента.


Източник: Soompi


Comments


bottom of page