top of page
  • bknsashka

MONSTA X говорят за силната връзка помежду си + целите си за 2021

Актуализирано: 23.01.2021 г.

В скорошно интервю и фотосесия за списание Beauty +, MONSTA X говориха за сплотеността си и споделиха как са стигнали до мястото, където са днес.



Относно натоварения си график и славата както в Корея, така и в чужбина, членовете на MONSTA X смирено говориха за изграждането на популярността си по време на кариерата си. Лидерът Shownu каза:

Макар постепенно, стъпка по стъпка да придобиваме признание, вярвам, че оставихме впечатление върху хората.


Joohoney отбеляза:

Въпреки че не е лесно, мисля, че отговорът е да бъдем постоянни. Смятам, че можеш да изградиш способността да грабнеш възможност, когато ти се отдаде такава.


I.M добави:

Вместо да използваме вроден талант, който имахме от самото начало, мисля, че бяха вложени и повече усилия, учене и упорита работа от наша страна.


 

Описвайки как това, което той смята за слабост, а в крайна сметка се превърна в една от силните му страни, Kihyun призна:

Честно казано, не мисля, че гласът ми е отличителен или специален. Но след като дебютирах, възможността да изпълнявам всякакъв тип песни се превърна в [моя] сила.


 

Що се отнася до музикалната идентичност на MONSTA X, Joohoney коментира:

Вместо да бъдем обвързани с една концепция, мисля, че трябва да бъдем отворени [за новото]. Вместо неща като секси концепция или мощна такава, смятам, че самите MONSTA X трябва да се превърнат в жанр.

Hyungwon също говори за бъдещите цели на групата, споделяйки:

Вместо да постигнем нещо бързо, аз чувствам, че по-скоро трябва да бъдем постоянни в дългосрочен план. Като работихме упорито и се подготвяхме дълго, успяхме да направим песен, която много хора харесаха.


Kihyun спомена по същия начин, че се надява да може да върши работата, която обича отдавна, добавяйки:

Вместо да постигна нещо през 2021 г., бих искал да направя нещата, които трябваше да отложим през 2020, например нашето световно турне. Бих искал да покажа както трябва песните от албумите, които издадохме през 2020 година.


 

За финал - членовете на MONSTA X разкриха какво точно означават те един за друг. Hyungwon разкри:

И на сцената, и извън нея сме наистина близки и имаме силна връзка. Ние зависим един от друг като семейство, понякога дори повече от семейство.

Minhyuk се съгласи:

Наистина се чувствам най-комфортно, когато съм с останалите членове повече от всеки друг. В последно време се чувствам по-комфортно с тях, отколкото със семейството си.


Източник: Soompi

bottom of page