top of page
  • bknmoni

Mingi ще вземе участие в песента на ATEEZ за “Kingdom”

Агенцията на ATEEZ разкри, че Mingi е взел участие в записите на тяхната нова песен за финала на предаването на Mnet - “Kingdom: Legendary War”.

Миналият ноември Mingi спря временно активностите си, за да се фокусира върху здравето си, след като е проявил симптоми на тревожност. Въпреки че наскоро беше забелязан с останалите членове на ATEEZ на летището, предизвиквайки спекулации у феновете за предстоящо завръщане, той все още е в хиатус.


На 27 май “Kingdom” пусна малка част от новата песен на групата, подготвена специално за финала на шоуто. На финала шестте групи ще се конкурират, но с чисто нови песни.


В същия ден KQ Entertainment официално съобщи, че Mingi няма да участва в представянето на песента с останалите момчета, но е записал песента заедно с тях, преди да се оттегли в почивка от дейностите.

Ето какво казаха от KQ Entertainment:


Здравейте, това е KQ Entertainment.
Новата песен на ATEEZ - “The Real”, която беше подготвена за финала на “Kingdom”, ще бъде пусната в музикалните платформи утре, 28 май.
ATEEZ приключиха записите по песента преди Mingi да спре с активностите. Следователно в музикалните платформи ще бъде качена пълната версия, в която всички членове участват, но както останалите им изпълнения в шоуто, момчетата ще изпълнят версията без Mingi.
Искаме да помолим за разбиране всички ATINY [името на фендъма на ATEEZ], които след като чуят гласа на Mingi, ще се почувстват щастливи и ще очакват да го видят в изпълнението в шоуто.
Молим ATINY също така да покажат голям интерес и да подкрепят новата песен на ATEEZ за “Kingdom” - “The Real”, както и тяхното финално изпълнение.
Благодарим Ви.

Финалът на предаването ще се излъчи на живо на 3 юни. Източник: Soompi

Comentários


bottom of page