top of page
  • Sakura

Meng Ziyi отговаря на обвиненията, че е отговорна за пожара на снимките на The untamed


Meng Ziyi, изиграла Wen Qing в The untamed, беше сред трендовете вчера заради обвинения, че е причина за пожара по време на снимките през 2018 година, който доведе до смъртта на двама оператори. Докато драмата още се снимаше, актрисата стана мишена и на много нетизени, които я обвиниха, че взема от екранното време на двамата главни актьори, като поискала допълнителни сцени и промени в сценария.

На 11 юли 2018 година около 21.00 часа избухва пожар, когато актьорският състав на драмата снима в студиото Nanma Town. Някой разпространил слухове, че заради исканията на актрисата, е трябвало сцените в пещерата отново да бъдат снимани. През 2019 година Meng Ziyi отрече, че е поискала промени в сценария.


Две години по-късно, след като отново стана въпрос за инцидента, Meng Ziyi написа в социалната мрежа:

Постоянно изяснявах, че инцидентът с пожара няма нищо общо с мен. По това време бях в Suzhou, а не с екипа на драмата. Това беше въпрос на живот и смърт. Независимо към мен или починалите, да клеветите и да разпространявате слухове отникъде, е неуважително. Вече се минаха две години. Няма да се обяснявам повече. Ако продължите да разпространявате такива слухове, всички ще бъде разрешено по правен път.

Източници: 38jiejie, Weibo

Comentarios


bottom of page