top of page
  • Team BKNews

Над 13 ресторанта на McDonald's в Индонезия затвориха заради повишено търсене на менюто на BTSСтатистиката показва, че BTS е най-популярната к-поп група в Индонезия и феновете там прекарват повече време, консумирайки съдържанието им повече от всяка друга страна. Затова не е изненада, че в рамките на часове след пускането на менюто, ресторанти на McDonald’s е трябвало да затворят заради свръхтърсене.

След чакане, което продължило няколко седмици, индонезийските АРМИ-та най-накрая са могли да се сдобият с менюто на групата на 9 юни. Оказва се обаче, че никой не е бил подготвен за огромното количество поръчки.

Куриери се опитват да вземат поръчките за менюто на BTS в Bogor, Индонезия.


Тъй като страната все още е под частичен локдаун заради пандемията от COVID-19, много жители се обърнали към услугата за доставка на храна Gojek. След като ресторантите на веригата се препълнили с чакащи доставчици на Gojek, без да има място за социална дистанция, местните власти нямали друг избор, освен да ги затворят временно, за да предотвратят разпространението на коронавируса. За момента поне 13 ресторанта в Jakarta и други големи градове са спрели с предлагането на менюто на BTS и са затворили врати.


Източник: Koreaboo1 comentario


Ужас! При нас по-скоро свършиха менютата, понеже май не очакваха такова търсене също. И все пак се намират тук и там все още. 😆

Me gusta
bottom of page