top of page
  • Team BKNews

MBC с изявление относно статист, замесен в скандал


Внимание: Статията може да е с чувствително съдържание!


На 4 май MBC пуснаха изявление, в което съобщават, че въпросният актьор, замесен в скандал, няма да се появява в драмата и са прекратили договора с външната компания, която осигурява статисти.


В предишния ден майка (която ще наричаме “А“), загубила двете си дъщери, публикува видео в YouTube, в което призовава за бойкота на предстоящата драма на MBC “Lovers”. Във видеото се подчертава как дъщерята на “А“ (която ще наричаме “Б“), която промотирала като второстепенна актриса, е подала жалба през 2004 г., след като била сексуално насилена от 12 души, включително началника на агенцията и агента ѝ. Тя добавя, че освен това “Б“ била жертва и на полицията, като по време на разследването била заплашвана от извършителите. Това в крайна сметка довело до самоубийството ѝ през 2009 г. Сестрата на “Б“, която ѝ предложила работата, също се самоубила.


След това във видеото се обяснява как сред извършителите бил статист, който ще участва в “Lovers”. Според “А“ е била отправена молба извършителят да бъде свален от проекта, но MBC не предприели действие.


Ето изявлението на MBC:

Това е продуцентският екип на MBC. Приемаме много сериозно загрижеността на зрителите по отношение на компанията за второстепенни актьори за драмата “Lovers”. В момента външна професионална компания за поддържащи актьори участва в продуцирането на “Lovers” и потвърдихме, че въпросният човек е посещавал някои от снимачните площадки.
Тъй като от MBC взехме предвид мислите и притесненията на зрителите, след като предприехме първата мярка да забраним на този човек да има достъп до снимачната площадка, решихме незабавно да прекратим договора си с компанията, за да изключим допълнително възможни появи.
От MBC ще дадем най-доброто от себе си с продукцията, за да може драмата “Lovers” да се излъчи сред любов и интерес от зрителите. Благодарим.

Източник: Soompi

Comments


bottom of page