top of page
  • nyappey

Масаки Суда и Нана Комацу обявиха брака си



Дългогодишната двойка Масаки Суда и Нана Комацу обявиха в понеделник чрез съответните си социални мрежи и агенция, че вече са женени. Младоженците изказаха благодарността си към феновете си за цялата подкрепа, която получиха, и обещаха да продължат да работят и след брака си.




В съвместно изявление на двойката, публикувано от Masaki Suda под формата на снимка в Twitter, те заявиха следното:


Ние двамата все още сме незрели, но съм благодарен за срещата ни и бих искал да се наслаждавам на живота си и да градя щастливо семейство всеки ден. Ще продължим да работим безкрайно и ще се стремим да създадем топло бъдеще заедно. Бяхме приятели, поддръжници и семейство, откакто се срещнахме за първи път. Наистина чакам с нетърпение живота ни заедно!
Ще дам най-доброто от себе си в любовта, без да забравям и като имам предвид да ви благодаря, че се справяте с всичко. Надяваме се да гледате добре на нас.
Очаквам с нетърпение работата с вас!

Суда, 28-годишен, и 25-годишната Комацу си партнираха в редица филми, включително в блокбъстъра "Ito", чиято премиера беше през 2020 г., базиран на едноименната хитова песен на популярната японска певица Миюки Накаджима. Източници: mainichi, aniradioplus


bottom of page