top of page
  • Team BKNews

THE L1VE с изявление относно нараняването на окото на Wheein от MAMAMOO


На 24 септември MAMAMOO изпълнява на фестивала Incheon Airport Sky. Когато фойерверките избухнаха по време на изпълнението им, остатъчен прах попадна в окото на Wheein, като нарани изпълнителя и трябваше да пропусне останалата част от събитието.


Скоро след инцидента компанията ѝ пусна следното изявление:

Изпълнителят на компанията ни Wheein изпита болка в окото заради остатък от сценичен ефект, докато завършваше дейностите си. Веднага след като инцидентът стана, тя посети болницата и получи подробен преглед. С резултата от него тя беше диагностицирана с рана на роговицата от чуждо тяло.
В момента тя си почива, след като ѝ бяха предписани подходящо лечение и лекарство. Ако има промяна в бъдещия ѝ график, ще съобщим в отделно съобщение.
За да може бързо да дадем ъпдейт на MooMoo, които сигурно са били изненадани от новините за Wheein днес, молим за разбирането ви за известието късно вечерта. Също се извиняваме за това, че предизвикахме на MooMoo, които винаги подкрепят Wheein, тревога с този неволен инцидент.
В бъдеще заради пълното възстановяване на Wheein, ще продължим с дейностите, докато приоритизираме здравето на изпълнителя ни.

Източник: Soompi

bottom of page