top of page
  • bknsashka

MAMAMOO загатват какво да очакват феновете им от предстоящата фен срещаMAMAMOO загатнаха на почитателите си какво ще видят на фен срещата 'Best Friend, Best Travel! MooMoo Tour'.


По време на VLIVE стрийм, озаглавен 'Gather MooMoos', членовете на MAMAMOO разкриха, че си взимали почивка от подготовка на изпълнения за тяхната фен среща, планирана за 21-ви февруари. Solar сподели:

Мина известно време, откакто имахме фен среща. Не успяхме да се видим миналата година заради COVID-19. Искахме да се срещнем лично, но ще трябва да го направим виртуално. Ще бъде лесно за гледане, така че нашите фенове по цял свят ще могат да се присъединят към нас.

Тя добави:

Ще ви покажем нещо ново на тази фен среща. Ще видите изпълнение, което не сте виждали досега. Има песен, която презаписахме и е невероятна. След като преглеждахме списъка с песни и тази песен беше там, реших, че е много свежа.

Moonbyul продължи:

Ние ще бъдем вашите пътеводители. Подготвили сме ви пътуване, на което ще се насладите.

Относно облеклата си, членовете на групата разкриха, че ще носят дрехи в концепция, която досега не са изпробвали.


'Best Friend, Best Travel! MooMoo Tour' ще се проведе на 21-ви февруари от 10:00ч. българско време в платформата VLIVE, но за да присъствате и вие, ще трябва да си закупите билет, което все още можете да направите чрез описаната платформа.Източник: Allkpop

Comments


bottom of page