top of page
  • bknmoni

MAJORS временно ще продължат без Bian и Vita


MAJORS ще продължат дейностите си като 4-членна група без Bian и Vita за момента. Според техния лейбъл ANS Entertainment Bian и Vita няма да напускат официално групата, но ще са в неопределена пауза от активностите заради здравословни и лични причини. Ето какво каза агенцията им:

"След промоциите на 'Salute' обсъждахме последващи дейности за 'Giddy Up' с Vita, но тя все още изпитва трудности да се среща с хора. След като го обсъдихме с нея, тя реши временно да спре бъдещите дейности, за да получи достатъчно време да си почине и да се съсредоточи върху възстановяването си."

Относно Bian те казаха:

"След като чухме за напускането на Bian от MAJORS от социалните мрежи и трета страна, проверихме дали намерението на Bian е вярно, но нищо не беше потвърдено. Преди тяхното завръщане тя искаше да бъде активна и знаейки любовта ѝ към музиката и сцената, изчакахме Bian да се възстанови напълно. Точно преди завръщането тя внезапно обяви, че би искала да си почине, защото не се чувства добре. Ние даваме приоритет на здравето ѝ, така че временно спряхме бъдещите ѝ дейности и сега се фокусира върху възстановяването на здравето си."

Източник: Allkpop

bottom of page