top of page
  • bknmoni

Luo Yunxi случайно ранен след удар от друг актьор по време на снимките на “Light Chaser Rescue”

Актуализирано: 2.01.2023 г.


Изправен срещу телевизионния си "съперник", звездата на "Light Chaser Rescue 追光者" - Leo Luo Yunxi беше ранен след инцидент по време на снимки. Според изявленията на екипа на актьора и на останалите от "Light Chaser Rescue", това е било инцидент. Самият Luo Yunxi увери всички, че е добре.



Какво е станало?

В момента актьорът снима най-новата си драма "Light Chaser Rescue", която го събира отново с актрисата Janice Wu Qian за трети път. Вчерашната сцена е трябвало да е последна за него в проекта, но станал инцидент. Според изявленията, пуснати от екипа на "Light Chaser", Luo Yunxi е снимал конфронтационна сцена като героя Luo Ben, който е замесен в бой. За повече контекст - в драмата съотборникът на Luo Ben, който е направил огромна грешка, е трябвало да бъде ударен от гняв. За съжаление, от екипа казаха, че актьорът Rock Ji Huanbo не е успял да сдържи достатъчно силата си и да спази безопасна дистанция, вследствие на което Luo Yunxi е ранен. Беше потвърдено, че актьорът е получил лекарска помощ и е бил откаран в болница.



Всичко е наред!


Междувременно на Luo Yunxi все още му е трудно да убеди феновете си, че всичко е наред. Ето какво разказа той в свой пост:

Днес беше денят, в който щях да приключа ролята си в "Light Chaser Rescue", но за жалост бях ранен. Но, моля ви, бъдете сигурни, че съм получил спешно медицинско лечение и към момента няма сериозен проблем.
Като актьор, изненади като тези на снимачната площадка са неизбежни. Всичко това е част от професията. В същото време обаче тази професия ми даде и възможността да изживея безценни моменти. Докато снимах тази драма, усетих предизвикателството на спешното спасяване, както и дълбоката връзка между членовете на екипа. Почувствах непоколебимата вяра и как те ще дадат най-доброто от себе си, за да спасят животи, изправени пред бедствия. Тези изживявания ми помогнаха много.
Надявам се, че "Light Chaser Rescue" ще може да покаже тези трогващи и вдъхновяващи сцени, за да могат всички наистина да разберат трудността и величието на неправителствените аварийни спасителни екипи. Надявам се също, че Light Chaser Rescue ще може да даде сила на всички, на които им е трудно!


Това всъщност не е първото нараняване на Luo Yunxi по време на снимки. Актьорът няколко пъти е бил на инвалидна количка от минали наранявания. През 2019 г. той се появи на летището с гипсиран ляв крак, докато снимаше друга драма. Въпреки това, като се има предвид нараняването на лицето от негов колега, нетизени и фенове смятат, че трябва да има допълнителни мерки за безопасността на екипа. Много от тях му оставиха съобщения, пожелавайки му скорошно оздравяване и почивка.


“Не нося пръстен”


Rock Ji Huanbo, който снима сцената с Luo Yunxi, също излезе с публично извинение. Той сподели, че след 3-месечни снимки заедно те имат дълбоко и трайно приятелство.


Първоначално си мислех, че снимките ще завършат щастливо. Но заради грешка, която направих, ударих Yunxi и му навредих. В този момент се почувствах много уплашен и много много виновен. Срамувам се, че причиних това на такъв добър човек, отличен актьор и много добър мой брат, само заради моя грешка. Много много много съжалявам за това. Надявам се, че Yunxi ще успее да се възстанови скоро и да възвърне ослепителния си блясък. Още веднъж се извинявам от цялото си сърце на Yunxi. Съжалявам.


По случая имаше и спекулации, че Ji Huanbo е имал пръстен на ръката си, който според някои е причината за нараняването. Актьорът обаче отрече, че е носил пръстен:

Пръстенът, който се вижда на предишния ми пост, е женски и би трябвало да знаете, че мъжете не носят диамантени пръстени. Разбирам как се чувстват всички и повярвайте, аз се чувствам по-виновен и тъжен от вас, защото той е толкова добър човек.

Източник: Drama Panda


bottom of page