top of page
  • bknmoni

Luna от f(x) ще направи дебют в Бродуей в мюзикъла “KPOP”


Luna от f(x) ще участва в предстоящия мюзикъл на Бродуей “KPOP”! На 30 март местно време продуцентите на новия мюзикъл “KPOP” съобщиха, че Luna ще направи своя дебют на Бродуей по-късно тази година. След успеха на "KPOP" извън Бродуей през 2017 г., тази година ще бъде и там. Въпреки че Luna вече си е изградила име като актриса в мюзикъли в Корея заради участие в няколко такива проекта, ролята ѝ в “KPOP” ще е първата ѝ поява в бродуейски мюзикъл. В съобщението за Корейския културен център в Ню Йорк Luna отбеляза:

“Всеки, който е следял кариерата ми, знае, че музикалният театър винаги е бил моя страст. Бродуей представлява върха на моите постижения в професията ми, така че да мога да представя моята култура на феновете по цял свят. За мен е чест да ме видят на бродуейско шоу.”

Междувременно продуцентите Tim Forbes и Joey Parnes коментираха:

“Движещата сила на ‘KPOP’ е винаги да пази оживения, радостен и забавен свят на к-попа със силното послание на мюзикъла. Резултатът е нещо, което никой не е виждал преди на сцената - сцена пълна със закачливи песни, страст и сърце. В света на корейската музика никой не представя по-добре тези елементи от Luna. Ние сме развълнувани да представим на публиката на Бродуей една от най-вълнуващите музикални звезди в света.”


Превю изпълненията на “KPOP” ще започнат на 13 октомври в Кръга на театър "Square" в Ню Йорк. Откриването на мюзикъла ще бъде на 20 ноември. Източник: Soompi

bottom of page