top of page
  • Team BKNews

Lucas от NCT с извинение за миналото си поведение + SM обявява спирането на дейностите му


Lucas от NCT и SM Entertainment пуснаха изявления относно слуховете за действията му спрямо бившите му приятелки.


На 23 август корейски потребител пусна пост в социалната си мрежа, твърдейки, че е бившата му приятелка, и го обвини в манипулиране и че е златотърсач. Тя обясни, че е била негов фен, докато не се запознали и започнали да се срещат. По нейни думи той я манипулирал, като казвал: "Не ми харесва, че приличаш толкова много на фен" и "Не бъди фен на идол повече", когато се разделил с нея заради натоварения си график. Допълва още, че му купила луксозни подаръци, за които първоначално ѝ бил благодарен, но по-късно отказал, защото казал, че "изкарва достатъчно пари и няма нужда от подаръци, освен ако не е къща или кола".


Тя пише:

Винаги идваше в хотелската стая, поръчваше рум сървиз, спеше и си тръгваше. От момента, в който освободихме стаята, изчезваше и пазеше дистанция, казвайки, че му е некомфортно. Не благодари нито веднъж и взимаше това, че плащам вместо него, за даденост.

За да потвърди казаното, тя разкри предполагаеми чатове с Lucas и снимки, които ѝ изпращал.


На следващия ден китайски нетизен сподели, че има подобно на нейното изживяване, и заяви, че Lucas се е срещал с нея и с корейския нетизен по едно и също време.


На 25 август SM Entertainment пусна изявление:

Извиняваме се, че предизвикахме тревога заради личния живот на изпълнителя ни Lucas. Осъзнаваме сериозността на този въпрос и решихме да отложим пускането на цялото съдържание за песента “Jalapeño” на Lucas от WayV и Hendery, включително песента и видеото, които трябваше да излязат на 25 август в 6 вечерта, корейско време.
Lucas осъзнава, че е причинил огромна болка и разочарование заради погрешното си държание, и компанията също се чувства отговорна за лошото управление на артиста.
Още веднъж се извиняваме, че предизвикахме тревога в много хора, включително на феновете, с личните въпроси на Lucas.

В същия ден Lucas пусна ръчнонаписано извинение на китайски в Инстаграм, заедно с корейски превод, който, както той обяснява, е направен с помощта на хората около него.

Lucas е.
Извинявам се на тези, които са били наранени от погрешното ми поведение. Ако ми дадете шанс, бих искал лично да предам извинението си.
Също така искрено се извинявам на феновете ми, които са ми дали много любов и подкрепа.
Докато гледах ситуацията през изминалите няколко дена, помислих за миналото ми поведение и искрено размишлявах върху него. Гледайки държанието ми преди, ясно е, че е било грешно и е безотговорно поведение, което предаде подкрепата, които феновете са ми оказвали дълго време. Бих искал още веднъж да се извиня на всички, които са били разочаровани от действията ми.
Ще се уверя, че такова нещо няма да се случи отново и ще спра всичките си дейности по график, за да отделя време да размишлявам. Последно бих искал да се извиня на членовете, персонала на компанията, много фирми и персонала по излъчването за това, че причиних неудобство.
Искрено се извинявам.

Източник: Soompi

Kommentare


bottom of page