top of page
  • Team BKNews

Jin от Lovelyz се извинява и изтрива видео, в което обсъжда срещите между идоли


Jin, която започна с канала си в YouTube миналата есен, наскоро публикува видео, в което отговаря на различни въпроси, свързани с живота на идолите. Една от темите беше как идолите се срещат зад сцената и как понякога могат да харесат някого по време на музикални шоута или на събития като спортните игри за идоли по MBC.


Тя също спомена как много агенции са стриктни относно ранното налагане на забрана за срещи върху идолите си, но се отпускат с течение на времето, докато идолите напредват в кариерата си.


Някои фенове обаче разкритикуваха видеото, казвайки, че би могло да предизвика недоразумения относно другите членове на Lovelyz.


На 5 февруари тя изтри видеото и публикува следното извинение:

Преди да публикувам последното си видео с въпроси и отговори, получих предварително въпроси в Инстаграм и повечето от тях бяха за връзките.
Тъй като целта на последното ми видео беше да задоволя любопитството на абонатите ми, като отговоря на въпросите им, лично мисля, че се справих доста добре с отговарянето, без да прекрачвам границата, и наистина нямах представа, че би предизвикало такова недоразумение и скандал.
Бях небрежна.
Без значение от намеренията ми, мисля, че определено сгреших, като оставих място за интерпретация.
Наистина съжалявам, че предизвиках вълнение.
Ще изтрия въпросното видео.
Още веднъж, извинявайте.

След изтриването тя публикува в Инстаграм следното:

В момента събирам информация с моя адвокат с планове да подам жалба срещу обидните злонамерени публикации и коментари в интернет, както и лични съобщения.
Ще бъда благодарна, ако някой докладва и ми изпрати информацията, прикачена към имейл. Няма да има снизхождение.

Източник: Soompi

Comments


bottom of page